Зима

Зима
Пролет

29 март 2022 г.

В България не се казва "Слава Украину", а "Слава на България"!

А на тези с украинските знаменца на профилите ще им кажа само едно: Срам ме е, че сте ми сънародници! 

 

До сега си мълчах, но повече  не мога...

Гледам мирния протест в подкрепа на Украйна. Събрали се и скандират "Слава на Украйна". 

Молят за още помощи. И се държат като богоизбран народ. А българинът си мълчи.

Издръжката им на ден е по-голяма от месечните детски на българските деца. А българинът си мълчи.

Вече ще пътуват в градския транспорт безплатно, като се има предвид, че обикновените хора в страната ни много често едва събират стотинки за билетче за автобуса, за да отидат на работа. А българинът все още мълчи.

Да война е в Украйна, но не бих ги подкрепила, защото тези "мили и безпомощни" украинци избиха толкова много невинни хора, между които имаше и българи, и продължават да го правят. И сега малко по малко ще завземат нашата родина.

Затова ще споделя и моето мнение по въпроса.

Първо - в България не се казва "Слава Украину", а "Слава на България"! Уважаеми, украинци, това е моята страна и ми е обидно, че пренебрегвате името и, и то в територията и!

Второ - против съм да издържаме финансово въпросните бежанци, защото ми е много по мило за нашите си, българските, дечица, които имат много по-голяма нужда от тези пари. А не като някое българче се разболее от тежка болест да му събираме капачки и да правим за него дарителски кампании.

Трето - По закон, бежанците би трябвало да бъдат в лагери за бежанци, а не да отсядат в хотели и да се движат така спокойно по улиците. Все пак не знаем какви зарази ни носят.

Четвърто - заради въпросната Украйна, НАТО и ЕС, нашият Кирчо е готов дори да заличи историята ни. Нещо, за което съм твърдо против!

И пето - писна ми да мълча и да гледам как моята мила България е потъпкана отново!

Ето защо ви заявявам, че ако това продължи, аз лично ще организирам протест срещу бежанците, Кирчо и тези, които тъпчат страната ни. Ако имате смелост и ви е мило за България присъединете се и вие.

А на тези с украинските знаменца на профилите ще им кажа само едно: Срам ме е, че сте ми сънародници!

Кой разбрал - разбрал!


 Деница Динева

Няма коментари:

Публикуване на коментар