Зима

Зима
Пролет

22 март 2022 г.

Тотална, брутална фашистка цензура вилнее из Фейсбук!

Някакви „независими проверители“ цензурират поголовно страници само и само да заличат различните гласове от тези на промиващата мозъци малоумщина, която насаждат САЩ и прокситата им 

 

Тотална, брутална фашистка цензура вилнее из Фейсбук!

Някакви „независими проверители“ цензурират поголовно страници и коментатори с лъжливи, манипулативни „аргументи“ само и само да заличат различните гласове от тези на промиващата мозъци глобалистка малоумщина, която насаждат САЩ и прокситата им.

В България Фейсбук си има своите копои под надзора на смешната ДАНС.

Страницата на сайта АФЕРА от дни е подложена на невъобразима цензура от страна на тия „независими проверители“, които блокират страницата, заради абсолютно измислени публикации, приписвани, че са транслирани от АФЕРА, КОЕТО Е ТОТАЛНА ЛЪЖА!

Профилът на Богомил Бонев също бе блокиран за месец, на Веселина Томова също, профилът на Нона Йотова, от който пише Богомил Бонев, също бе блокиран, блокирани са всички, които не пеят в хора на фашистите, които се поддържат от властта на радев, простото киро и техните платени айти хакерчета и армиии от тролове. Същите обслужваха радев и простите му измамници и по време на изборите с брутални хакерески атаки и блокиравния, правят го и сега в угода на американските си чорбаджии.

„Независими проверители“ – лайнари!

Тотална цензура каквато не е имало никога.

Цензура, обгрижвана охотно от властта на радев и прокситата му кирчо, кокорчо и компания измамници.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар