Зима

Зима
Пролет

5 март 2022 г.

Цензура, цензура, крещят налагащите цензура!

Не си научиха урока нашите родни глобалисти! Колкото повече Иво Инджев и сие клечи в телевизорите, толкова повече любов към Русия пораждат. Как да им се обясни това! Как? Празни кратуни, кухи безгранично... 

 

Цензура, цензура, крещят налагащите цензура!

Русия забрани фейсбук. Това означава, че Дуров ще стане решаващо силен. Глобалист е, ама руснак. Телеграм ще покаже сега накъде вървят нещата, ако успее да се превърне в световно важна мрежа, алтернатива на фейсбук.

Русия налага тежки наказания за разпространяващите фалшиви новини и за тези, които се подиграват с руската армия. При тях обаче новини и армия имат съдържание, не е като у нас. Това е част от хибридната война и защитата на собственото пространство от външно влияние. Очаквам реакциите на всеки, който плува в разваления таратор, но много му пречи онзи, който се опитва да очисти своя таратор.

Само който не знае и не разбира, не е наясно, че медиите в Русия в последните 15 години имаха такава свобода, каквато нямат и в щатите. Да не говорим, че от налагането на глобалната диктатура медиите в щатите и Европа направо цъфнаха от свобода! Така че, тихо за новите закони на Путин срещу фейсбук и „свободата“ на словото!!!

Зеленски се опитва да се продаде някъде, днес щял да говори пред американския сенат. Какво ще им каже, което да не знам дума по дума предварително? Оплаква се, че НАТО го изоставили.

Дааа.

Украинският народ послужи за пример на цял свят какво означава да те пази НАТО пред истинска реална заплаха каквато е военната машина на Русия. Стопи се като мартенски сняг на слънце. Сега вървят нови програми – Украйна рано или късно ще спечели тази война. Във военно отношение е невъзможно никой да спечели война срещу Русия, събудете се! Празни приказки отново говорят английските и американските ръководители за пред стадата си.

Продължавайте да вярвате, че НАТО съществува и ви пази!

Както и с вируса телевизиите са пълни само с едната гледна точка.

Но ми прави впечатление, че вече си пробиват място в определени тотално евроинтегрирани и платени със западни пари медии материали и на другата гледна точка. И то няма и десет дни след началото! Казах, че стократно по-бързо ще дойде разкриването на фалшификациите, манипулациите и лъжите за случващото се в Украйна, както и за целите и намеренията на Русия. И понеже собствениците на всички медии видяха и опитаха в България твърдия камък, сега вече душат въздуха да хванат промяната на вятъра, защото с вируса си мислеха, че вечно ще бъде господството на либерал пуделската сметана в медиите. И за да не пропуснат момента да се преориентират овреме, носовете им са във въздуха.

Не си научиха урока нашите родни глобалисти!

Колкото повече натискаха с „експерти“ по телевизорите, толкова по-малко хора се ваксинираха.

И сега е така.

Колкото повече Иво Инджев и сие клечи в телевизорите, толкова повече любов към Русия пораждат. Как да им се обясни това! Как? Празни кратуни, кухи безгранично.

Колкото повече натискате българина да прави нещо, толкова повече той прави обратното. Това в първи клас трябва да се изучава!


 

Анастасия Гешева

Няма коментари:

Публикуване на коментар