Зима

Зима
Пролет

15 март 2022 г.

Профашисткото ни правителство чака указания

Няма обикновен нацизъм. Има глупаци, които допускат това да се случи под безучастните им погледи... 

 

Не мога да разбира тези българи, които не виждат какво точно се случва в Украйна. 

Които не виждат нацистките отряди "Азов". Които не виждат горящите хора, запалени от нацистите. Които не виждат биолабораториите на САЩ в Украйна. Които не виждат военните американски бази в Украйна близо до границата на Русия. Които не виждат какви бежанци идват в България в по-голямата си част...

Слепи сме за истината и за историята. Слепи сме за националнопредателската политика на Кирил Петков и Проекта на посолството. Въвличат ни в Трета национална катастрофа под гръмките крясъци на психодесните и заработващите грантаджии на "Америка за България".

Днес на посещение в България е Министърът на отбраната на САЩ. Ще се въздържа от споделяне на мнението си за въпросния. Само ще посоча, че е странно Блинкен и това да идват на посещение на Кирил Петков в тази ситуация. Ясно е, че САЩ искат нещо от нас във връзка с Украйна. Докато те си пазят собствените задни части, разбира се. Дори не приемат бежанци. Тази съмнителна чест е предоставена на бедни държави като България. 

Вече има много данни за клетите бежанци от Украйна, идващи със скъпи коли  и джипове и безкрайна наглост и претенции. Не се съмнявайте, че бягат не от войната, а от правосъдието. По какъв начин ще се защитим, ако в България влязат нацисти, свикнали да убиват и горят живи хора!? Службите ни ще мълчат, защото явно за тях хляба е по-важен от националната ни сигурност и клетвата, която са дали. Или дори да кажат нещо, ще им разпоредят да си мълчат. Там нещата са ясни. Предателите са на власт и ни въвличат в катастрофа! 

И този път е застрашено самото ни оцеляване. След демографската катастрофа, американските марионетки вкарват в България нацисти, които мразят българите по презумпция. Разполагат войски в България и военна техника, насочена срещу Русия с ясното съзнание, че България може да стане точка на ответен удар. Тях не ги интересува, те са на половин планета оттук.

И да попитам тези с укрофлаговете по профилите - подкрепяте ли убийците на деца? Подкрепяте ли да горят живи хора и то българи? Подкрепяте ли да избиват цивилно население и да го държат като заложник, за да си пазят задниците? Подкрепяте ли наркоманизирания шут, сложен от американците да им пази интересите в Украйна!?! Кога ще започнете с "Хайл Зеленски", и "Хайл Мустафа"!??! 

Няма обикновен нацизъм. Има глупаци, които допускат това да се случи под безучастните им погледи. Има предатели, които ще продадат  Родината си за някой пост и пари. 

И днес е най-важното всеки да избере страна. Вие НАЦИСТИ ЛИ СТЕ!?!


 Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар