Зима

Зима
Пролет

16 март 2022 г.

Реших да си купя футболен клуб

Надявах се да закрият и канселират ФК Челси, Абрамович да бъде вкаран в килия с пакистанци, а стадионът им да бъде превърнат в жилища за бежанци, но уви... 

 

Приятели,

Реших да си купя футболен клуб.

След като прочетох, че пак араби ще купуват ФК Челси, при това саудитски чаршафи, осъзнах, че съм сигурно единственият арабин без футболен клуб.

Всъщност,  надявах се да закрият и канселират ФК Челси, Абрамович да бъде вкаран в килия с пакистанци, а стадионът им да бъде превърнат в жилища за бежанци, но уви... сега ще ги купи още по-богат арабин. 

Писна ми от тия араби, изкупиха всички футболни клубове. Ако продължава така, титлата в Англия ще я сменят с такава, която има формата на камила. 

Затова реших да си купя футболен клуб. В Англия като видят какви ги пиша във Фейсбук няма ми дадат, а и парите ще ми стигнат да си купя отбор от готвачи на Макдоналдс в Съндей лигата.

Затова се спрях на отбори тук. 

Разгледах няколко отбора и името "Светкавица" ми грабна вниманието. Що за хора биха си кръстили отбора "Светкавица", феновете им какви песни пеят?

"Идем, идем от Светкавица!
Шъ ви напраим на царевица!"

Освен това емблемата им (както виждате) е триумф на липсата на каквото и да е въображение. Едно кръгче с едно "С" в него и светкавица, изкопирана от табела "Опасно за живота".
----
Ок, отворен съм за всякакви други предложения за купуване на отбори, имам бюджет 100-200 лева.


 Дахер Ламот

Няма коментари:

Публикуване на коментар