Зима

Зима
Пролет

2 март 2022 г.

Няма как в продължение на години да безчинстваш и накрая да не си получиш заслуженото

Нашите марионетки поне да бяха вденали какво Бисмарк им е завещал - "Знам десет начина да изкарам мечката от бърлогата, но нито един да я вкарам обратно" 

 

Мдааа... вече влязохме в новините на руските медии, като държава снабдяваща укрите с оръжие. 

Честито! Нашите подлоги са на път да направят това, което дори цар Борис III не си позволи и избягна всячески през ВСВ - да противопостави българския народ срещу Русия. Горко ни! До сега пазех мълчание просто защото не исках да си хабя нервите да се занимавам с опровержение на цялата помия лееща се по "демократичните медии", които ми пускат снимки и кадри от Ливан и Белград, и ги приписват на руснаците. Смятам, че всеки има глава на раменете си и въпреки безпрецедентния опит за заглушаване на всички медии отразяващи обективно събитията, който иска има начин да се информира обективно. Във века на глобална информационна система, нацистките прийоми на Гьобелс няма как да бъдат ефективни. Да забраняваш чужди медии не е нищо друго освен страх от истината. Да повтаряш, като папагал CNN и BBC е отвратителна проява на слугинаж. 

CNN: "Руския агресор нападна независима Украйна. Това не е Афганистан и Ирак, това е цивилизована държава в Европа". Виждате ли колко цинизъм се съдържа в този изказ. Значи Афганистан и Ирак са друга категория хора. Тях може да ги  унищожаваш дори и без повод. Това е риторика на Третия райх. Това е риториката и на днешните нацисти в Украйна. Това е риториката на западната "цивилизация". Кретените занимаващи се с пропаганда, които ни пускаха ужасяващи кадри от бомби над Киев (разбирай Белград) дори не са се сетили, че в нета има WEB камери от десетки точки в Киев, 24/7/365 и всеки който иска може да гледа на живо "ужасяващите бомбардировки". Толкова по този въпрос.

А моето мнение за случващото се е, че се случи това, което отдавна трябваше да се случи. А това, което още ще се случи е, че най-накрая извергите избили хиляди невинни по пътя си към ада ще се срещнат с тях и лично ще се запознаят с дечицата от "Алеята на ангелите". "Прогресивния" запад много скоро ще усети на гърба си, какво е да живееш в хаос и страх. Но каквото потърсило, такова се обадило. Така наричащата се "световна" общност /която е само 1/2 от Китай/  вживяваща с в хегемон, и третирайки останалото 90% от населението на земята, като васали, а държавите им, като безплатни складове за ресурси, най-накрая ще си получат заслуженото. Няма как в продължение на години да безчинстваш, бомбардираш мирно население по цялата планета, ограбваш държави, унищожаваш хилядолетни цивилизации и накрая да не си получиш заслуженото. Няма как! И да ще има нов "Нюрнбергски" процес, само, че бъде в Москва или в Пекин. За съжаление и ние наравно с ЕС ще го отнесем най-много. Защото лидерите ни безприкословно изпълняват нареденото от бандитите, от Вашингтон. Те не са само марионетки, те са тъпи олигофрени, които дори историята не си познават. Поне да бяха вденали какво Бисмарк им е завещал - "Знам десет начина да изкарам мечката от бърлогата, но нито един да я вкарам обратно". 

Вместо да мислят за мир, години наред насаждат омраза и тласкат украинския народ на ненавист към Русия. Създадоха и обучаваха изверги, и формирования, като "Азов", "Айдар" и... включително и "Ислямска държава". Промиваха им мозъците и формираха в тях чувство за висша раса и ненавист към "по-низшата" - руската. 

И тук нищо не са разбрали от историята. Когато си отглеждаш нацисти ще им сърбаш попарата. До такава степен промиха мозъците на назначената от тях украинска върхушка, че дори министъра на отбраната на Украйна, открито заявяваше как "великата" УА скоро ще прави парад на победата на "Червения площад". Е направиха го! Да се благодарят на "низшата" руска раса, че ги жалят и освен крайнина не са ги направили още и тотална равнина. 

"Великата" УА се е дислоцирала в детски градини, дворове на училища и междублокови пространства. Избива собственото си население по подозрение за диверсанти , или само , че говори някой "неправилно" украински. Но това няма как да го видите по "цивилизованите" медии. Когато си без мозък, неук и невеж - така се случва. То и Садам и иракския  народ бяха много добри приятели на САЩ - докато ги експлоатираха. 

Тия ненормалници от ЕС и САЩ не вденаха ли, че останалото население, което не го броят в сметките си и ограбваха със столетия, колонизираха и поробваха, рано или късно ще им потърси сметка? Явно не ! Е ще вденат но по трудния начин. Ние също. 

Ние пък идиотите ще пращаме самолети на украинците защото ЕС така решили. Сериозно ли сте толкова тъпи ? Някой питал ли ни е нас-народа? Ще пращаме ние, щото видите ли , пилотите укри нямали книжки да шофират западна техника, а ние сме имали СУ и МИГ. Ми толкова години  западните инструктори ги обучаваха в нацизъм и как да избиват руснаците да бяха ги научили да шофират F. Може ли да сте толкова кухи бе ? На Европата им ясно, че това е пушилка - целта е неразривно да ни скарат с руснаците. 

И с автовози ли ще ги закараме ? Или ще летим до Украйна. Камикадзета ли ще ги пилотират ? Ще видят украинското въздушно пространство за десет секунди. 

Не си ли взехме поука от Ирак. Там в името на "демокрацията" и западната "цивилизация" загубихме само четири милиарда. На това ли ви учат в Харвард бе малоумници ? Е да... Псаки ви казва: "Демокрацията струва скъпо и ние трябва да я платим".

Хак да ни е. Бутнаха кошера, извадиха мечката от бърлогата и сега гледат сеир... и да... разработват осевременен план Маршал.  А ние ще им плащаме за "демокрацията" дето не я искаме. 

Така е в "цивилизования" свят... не искаш топлофикация, но не можеш да се откажеш от нея - и да не я ползваш си плащаш. Русия няма да клекне - проумейте го.


 Пламен Дарак

Няма коментари:

Публикуване на коментар