Зима

Зима
Пролет

27 април 2022 г.

Димитър Недков: Това е чиста война и тя не е започнала преди месец, а преди 8 години!

"Всички мълчаха за нацистките свастики и сега продължават да мълчат." 

 

"Видяхте ли какво се случи с нас българите на този Великден? Оказахме се първия християнски народ, който остана без Благодатен огън, благодарение на църквата си и държавата си. Това е много лошо предзнаменование за един народ. Как го допуснаха? На една куриерска фирма да го бяха поръчали, щеше да им донесе свещичката от Ерусалим."

Това каза писателят Димитър Недков по Bulgaria ON AIR.

Той поясни, че най-големият пощальон в България е член на българското правителство.

"Коалиционните неразбории също са производни на това, което се случва. Всичкото това, което се провокира, е колективният Запад, воюва срещу православието. Върви битка за вярата, в какво и как да вярват хората, включвам и католиците", допълни Недков.

А според него войната е излекувала две неща - Ковид-19 и общественото мнение от мантратата за свободата за словото.

"Това е чиста война и тя не е започнала преди месец, а преди 8 години. Всички мълчаха за нацистките свастики и сега продължават да мълчат. През 2019 година се прие една резолюция, която е за приравняване на фашизма с комунизма. И как всичко е едно и също. Всичко се е подготвяло за нова, голяма война", категоричен е писателят.

По думите му в момента се разсекретява истината за Втората световна война.

Той смята, че Европа е пред саморазрушаване.

"Последното правителство с характер беше тройната коалиция през 2009 година. Тази коалиция загуби властта и дойде първото марионетно управление. Това, което се случва в момента, ми прилича на някаква трагикомедия. Оръжието не убива, убиват политиците, които вземат решение за тяхното използване и разпалват войните. Не съм виждал по-голяма глупост от това да дарим пари за оръжие", коментира писателят, като прогнозира, че случващото се в Украйна ще се разрасне на още няколко места в Европа.



Няма коментари:

Публикуване на коментар