Зима

Зима
Пролет

29 април 2022 г.

Радев, не нам такими пунтами!

След като за пореден път не показа грам храброст, доблест и чест, всякакви думи казани оттук нататък са „дъра бъра два чадъра“ 

 

Президентът Румен Радев, който след всички юмруци, продуктово позиционирани проксита, пъпъ-та и всякакви други некадърни упражнения, и след като персонално и лично избра за министри измамниците Простото Киро и компания – клоуни и видимо пълни идиоти за свои министри, а после ги легитимира и трасира като проект и те вече оглавяват изпълнителната власт, и това направи след раболепното подгъзуване на американския посланик Херо Мустафа, от дни наред се активизира и сега пак рецитирайки се чуди как да се отграничи от „синовете си“, за които той носи ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ!

Ако някой се вързва на „откровенията“ му, значи е синхроничен с идиотите Му, които управляват България и е обзет от амнезия.

Не друг, а Радев възхваляваше Простото Киро и Кокорчото му, Радев ги бранеше на амбразурата още когато от първия ден като негови служебни министри лъснаха, че не само не са съвсем у ред, но и че са откровени измамници.

Радев, обаче, както неведнъж писа АФЕРА, си имаше своята еснафска цел „селска чест, не от Маскани“, да получи заветния втори мандат, че с Деса да си отживуркат още пет години, мандахерцайки се насам – натам.

И сега, понеже и на куцото, и на кьоравото, и на сакатато му стана ясно какви кретени са тия негови проксита, реши да се отграничи, да се разграничи, да се направи на „независим“ и да почне да ги клейми.

Лошо няма, ама е НЕЧЕСТНО И НЕЧЕСТИВО!

Защото ако Радев бе истински честен и искрен, ако бе воден единствено от интереса на народа, никога не би заложил на тия идиоти, а залагайки обясненията са само две – или Радев е напълно лишен от каквато и да компетентност да съставя професионален екип и няма грам усет за хора, или е раболепен, подгъзурен ратай на Херо Мустафа, която е негласен управляващ както на България, така и на „националната и сигурност“.

Ако Радев сега е истински честен и откровен, първото, което щеше да направи, преди да започне заклеймяването на Кирчовото правителството е да каже: „ИЗВИНЯВАЙ, НАРОДЕ, ПРОСТИ МИ НЕВЕЖЕСТВОТО, ГЛУПОСТТА И ПОДГЪЗУВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО! АЗ ги избрах /Херо Мустафа ми ги посочи/, подведох се , не прецених, сгреших, простете ми!“ И после да го шамаросва както си иска.

След като не направи това, след като отново се ската като мишок, след като за пореден път не показа грам храброст, доблест и чест, всякакви думи казани оттук нататък са „дъра бъра два чадъра“.

Истинският мъж, когато сгреши, когато се е навел и подвел, и когато има чест, си признава грешката пред онези, които е подвел. А Радев подведе и излъга цял народ.

Така че, Радев, не нам такими пунтами!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар