Зима

Зима
Пролет

15 април 2022 г.

Откога тая държава се напълни с толкова родоотстъпници?!

Такива трябва с куфарчето и към Европа или Македония, където им е кеф. Тук място за антибългари няма! 

 

Откога тая държава се напълни с толкова родоотстъпници?! Но затова след малко.

Първо. Някакъв-никакъв разправя от екрана тази сутрин, че руснаците може да са помогнали на нашите морячета, но това не е повод да им благодарим, защото трябвало да върнем лентата назад и да видим кой е виновника нашите морячета да са приклещени в Мариупол. 

Разгеле! Най-после ще търсим поводи,причини и логика в тази военна операция. Ако ще връщаме лентата, нека да я върнем от самото начало, когато украинци избиваха деца в Донбас. Ето началната точка, от която трябва да търсим кой прав - кой крив. Но знаем, че прозападното лицемерие не функционира така. То връща лентата само и доколкото му е изгодно и то така, че да му е изгодно.

Да, руснаците изведоха нашите от бойното поле.  Разберете го, осъзнайте го, приемете го. А ако имате достойнство, благодарете им.

Сега за родоотстъпниците. Ей тази госпожа (Нина Спасова - бел.ред.), сутринта разправя разпалено, че видиш ли българският народ нямал македонски въпрос. Македонският въпрос бил разпалван от Русия, защото тя нямала интерес С Македония да влиза в ЕС. И видиш ли ние сме руски инструмент за спиране на македонците от просперитет. Дори нашите политици не били толкова патриоти, а по-скоро поддържали някаква стара линия относно С Македония. Било крайно време да отстъпим относно македонците, защото по-умния отстъпвал, и да ги пуснем в Европа, а после да си уреждаме въпросите с тях. И не било нужно да бъде застъпено в тяхната конституция какво ни признават, можело да се подпише някакво документче. Хвърчащо листче, разбираш ли.

"Не, не смятам, че да отстъпиш пред това чий е Цар Самуил, е национално предателство."

Не считала нашата. Народът македонският въпрос не го вълнувал. Били руска пропаганда и натиск това, което сме искали от македонците и въобще, че нещо сме искали.

Тая що не излезе да го изкрещи това на площада да й демонстрираме колко ни е промила руската пропаганда главите, а?

Такива трябва с куфарчето и към Европа или Македония, където им е кеф. Тук място за антибългари няма. 

ЕС е  великолепен инструмент, чрез който може да решим македонския си въпрос, но заради такива национални предатели като тая госпожа, Киро Простото, Лорел-незнаещия какво честваме на НАЦИОНАЛНИЯ СИ ПРАЗНИК, ще се лишим от едно от малкото неща, за които   този съюз може да ни послужи.

Друг е въпроса, че натиска на ЕС спрямо нас е огромен и затова Киро бърза да отстъпи пред македонците. Да, член сме на съюз, който може да определя политиката ни дори от най-национално значение. Нещо повече. Съюз, който не го интересува националния ни интерес.

Защо ни е такъв съюз? Който очевидно не се интересува от нас, а от това как да ни експлоатира?

Нина Спасова


Персефона Трета

Няма коментари:

Публикуване на коментар