Зима

Зима
Пролет

5 април 2022 г.

Бихте ли ни позволили да не ви вярваме?

Ако не вярваш на кадрите от Буча, си безсърдечен демон. Колко пъти да ме излъже някой, за да започна да се съмнявам в приказките му. Да, безсърдечен съм, в това отношение - камък направо! 

 

Ако не вярваш на кадрите от Буча, си безсърдечен демон. 

Западните медии, които ни осведомяват от Украйна, обаче са все същите с онези, които излъгаха в полза на собствените си правителства за: 

- Химическите оръжия на Саддам /и там ни показваха едни масови гробове/. Но нямаше химически оръжия.

- Събитията в Югославия и тоталното демонизиране на сърбите в полза на мюсюлманите /пък Милошевич бе оправдан от съда в Хага. Посмъртно, де/.

- Прекрасната, неповторима, демокрация, която градим в Афганистан и тя всеки момент ще се възцари форевър там. Двайсет години по-късно видяхме докъде са я докарали. Висяха по колесниците на самолетите да бягат от тая демокрация. 

- "Бежанците" от Близкия изток и какво точно се случва с мирните граждани след нахлуването им в Европа /Колко време прикриваха Кьолнската Нова година, например/. А стотиците атентати?   

- Химическите оръжия на Башар Асад в Сирия. Търсиха, ровиха - нищо! Но произведоха много документални филми /Белите каски/. Всички фалшиви.

- Истерията с Ковида, от Ден Първи. Снимки с ковчези на удавени африканци. 

И много други спонсорирани от Властта лъжи. Тези са само на първо четене. И за какъв дявол трябва да им вярваме сега? 

Колко пъти да ме излъже някой, за да започна да се съмнявам в приказките му. Да, безсърдечен съм, в това отношение - камък направо. И, разбира се, изобщо не ми трябва позволението ви!


Степан Поляков

Няма коментари:

Публикуване на коментар