Зима

Зима
Пролет

5 април 2022 г.

Дмитрий Медведев: Ситуацията в Буча е поредния фалшификат на украинската пропаганда

Украинските национални батальони и терористичната отбрана, за да очернят Русия, са готови да убиват мимоходом своите цивилни.“ 

 

Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация, е сигурен, че ситуацията в Буча се е превърнала в поредния фалшификат на украинската пропаганда.

"Фантомът на Киев", изображение на самолет, което е взето от компютърна игра. Дрон, свален от консерва краставици. "Изгубени герои", които се предадоха на руския военен кораб. Мариуполско родилно заведение, сега Буча", изброи историите Медведев в своя Telegram канал. Той е убеден, че ги обединява едно - "това са фалшификати, узрели в циничното въображение на украинската пропаганда".

„Множество PR агенции, фабрики за тролове, контролирани от западните правителства и техния наръчник НПО и НПО, ги готвят за много пари“, заяви зам.-председателят на Съвета за сигурност.

Украинските национални батальони и терористичната отбрана, за да очернят Русия, са готови да убиват мимоходом своите цивилни“, добави още Медведев.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар