Зима

Зима
Пролет

10 април 2022 г.

Индиецът от Битиви – измамник на годината

Всяка неделя поръчковата, чужда телевизия, излъчваща на български език ни измъчва в продължение на 120 минути

 

 

Вече писах за салфетките от Нова, Битиви и БНТ, които в момента избърсват задните части на американските ченгета. 

Има един обаче, който бие рекорда на измамата и подлостта. С вид на охранен индийски чиновник и с вродена склонност за лъжа и измама, характерна за една от извънкастовите общности на древна Индия.

Всяка неделя поръчковата, чужда телевизия, излъчваща на български език ни измъчва в продължение на 120 минути. Последната неделя ни пробутаха някакъв застаряващ френскоговорящ джендър с вид на белгийски педофил, който излъга поне шест пъти пред държачката на микрофон от Битиви. Европа вече решила да мине без руски газ и петрол и това можело да стане лежерно като танц на пилон на травестит.

Европа има нужда от 350 милиарда кубометра газ и Русия ѝ дава 200 милиарда от тях. За пренастройване на втечнен газ, който ще е пет пъти по-скъп са нужни няколко стотин милиарда долара и поне 15 години за строеж на терминали и инфраструктура.

Тези факти, обаче нямат значение за мазния измамник, назначен за водещ в антибългарската телевизия Битиви. На него му е платено да излъже намаляващите си зрители, че светът вече е отсвирил Русия и тя, нещастна бърше сълзи.
След това следва подобие на интервю с бивш измислен генерал от НСО, който говори така, сякаш току-що го е оперирал Ханибъл Лектър и дрънка глупост след глупост. 

Само за тези два материала индиецът от Битиви трябва да получи приз „Измамник на годината“.

Винаги съм бил убеден, че подлогите от т. нар. медии, които в продължение на 25-30 години лъжеха, манипулираха и клеветяха пред българската зрителска аудитория, са по-виновни за съсипването на България от повечето политици, взето заедно. И възмездието ще е по заслуги. 

P.S!
Няма как да не прибавя фелациото на Индиеца с военния министър на Великобритания, който се държеше като превъзбуден с амфетамини гей, хванат в изневяра от любовника си.
Великобритания била голям приятел на България. Ако си журналист, а не експерт по фелацио като Индиеца, щеше поне да го питаш: „А защо тогава защитавахте Османската империя и продължихте робството ни с 30 години, след като организирахте Кримската война, в която се бихте заедно с Турция срещу Православна Русия и отложихте Освобождението ни, което за ваше съжаление, все пак се състоя през 1878 г, благодарение на Русия, не на Англия.


Волен Сидеров

Няма коментари:

Публикуване на коментар