Зима

Зима
Пролет

24 април 2022 г.

Българският народ се спасява аварийно с бяг от блатото на либералната матрица

Либерализмът вече няма военен или финансово-икономически ресурс. Но вече всички се убедиха, че няма да има милост и за националните предатели... 

 

Войната в Украйна допринесе много за бързото ментално имунизиране на българското общество. 

Обширната панорама от дълбоко познати либерални инструменти, лавината от дезинформация и фейкове закалиха менталната имунна система на българина.

Само за броени седмици се изпразниха окончателно от съдържание клишета като „демократичен свят“, „права на човека“, „европейски ценности“, „пазарна икономика“, „международно право“ и много други подобни. Клишетата се превърнаха в мантри, които отскачат като каучукови топчета от съзнанието на всеки един склонен да мисли индивид.

Българският народ се спасява аварийно с бяг от блатото на либералната когнитивна (познавателна) матрица и все повече започва да живее в реалността, в която българската държавност изглежда шокиращо хилава, болнава и обитаваща реанимационно болнично отделение с тенденция към летален изход.

Глобалният либерален елит в момента може да разчита само на предателството на националните елити. Либерализмът вече няма военен или финансово-икономически ресурс. Но вече всички се убедиха, че няма да има милост и за националните предатели.

C'est la vie! Блиц-войната, наречена „инклюзивен капитализъм“, „зелена енергетика“, джендър теория, „цифров концлагер“, „Covid епидемия“ и т.н. се провали.

Патриотичното и консервативно начало се връщат все по-уверено. Възраждат се консервативните смисли, съзнанието на хората се очиства и санира от либералните наслагвания.

Глобалният либерализъм вече няма стратегия, а се задоволява с точкови тактически ментални удари. В момента най-важното е да защитим и укрепим българския културен канон, който единствен може да ни извади от менталното блато, в което затънахме през последните 30-на години.

Това е единственият начин да възродим България!


Боян Чуков

Няма коментари:

Публикуване на коментар