Зима

Зима
Пролет

17 април 2022 г.

Държавата на Станките

Станка, която не успя да блесне с нищо и общо взето предизвиква изумление, идва тук да ни дава наклон на мисленето 

 

Изумително е овладяването на цялата държава и медийна среда от "Станките". 

Еманация на простотията, елементарността и липсата на какъвто и да било финес и духовност. Държавата на "Станките" се управлява от турбопростотията. Факт, с който за съжаление много българи свикват.

Отрочето на Желю Желев - самият той посредствен човечец, набеден от външните ни врагове за президент, успя да надмине по простотия дори баща си.  Самият Желев беше елементарен човечец, който се наведе в робски поклон пред Ран и Ът и продаде България. Гледайте Станка и си мислете каква беше цената, за която баща й продаде Родината си. Станка - семпла и елементарна отвсякъде, е завършила образованието си в Париж. Интересно как баща й на онова време, когато всички живееха от заплата, е намерил пари за това. Не, не завиждам. Задавам въпроса за цената на Родината, която това елементарно семейство взе за предателството си.

Станка, която не успя да блесне с нищо и общо взето предизвиква изумление, омъжена за колумбиец и живееща в чужбина, идва тук да ни дава наклон на мисленето. Явно щерката също си мисли да захлеби покрай поредното семейно предателство. Станка иска да махаме паметника на Съветската армия или да го кръстим "Героите на Украйна". Приносът на самата Станка към България, към света, към културата и изобщо към нещо, изпъква предимно с липсата му. Просто Станка не е направила нищо за Родината си. Освен, че е дъщеря на един предател. Сега се опитва да прави същото като баща си. 

Навремето много българи се срамуваха от просташкото поведение на баща й, от неадекватните действия на майка й и общо взето, от срамът, който цялото семейство носеше на България. Заедно с робската роболепност към тези, които им даваха пари за продажбата на българските интереси. Желев съсипа България по поръка на чуждите. Дъщеря му, отгледана с кървавите пари от това предателство, живееща в чужбина, идва да ни дава акъл какво да правим. Станке, добре ли ти плащат и знаеш ли, че за предателството вселената не прощава? Нито българите. 

Тържество на простотията и "Станките". В политиката, в медиите, в обществото. Интелигентните и разбиращите са изтикани в ъгъла от войнстващата елементарност и жълтопаветност. Триумф на предателството и продажбата на българските национални интереси. 

Станка, която не се поинтересува как учат българските деца две години дистанционно, се загрижила за украинчетата. Станка, която не се поинтересува от българските пенсионери, се интересува от украинските наглеци. Станка, която един лев не е дала в тази държава и едно дърво не е посадила, дори децата й са половин българи, идва да сменя имената на паметници в България!

Станке, върви си с мир! Докато още можеш!

Станка Желева
 

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар