Зима

Зима
Пролет

9 май 2022 г.

Колкото повече оръжие се изпраща, толкова повече смърт ще има

Че Путин ще победи е от ясно по-ясно. Но пък ако вие не изпратите оръжие, ако свалят укрите пушките и вдигнат бялото знаме, то нито един украинец няма да загине (изключвам азовците, за тях, предполагам, ще има специално отношение) 

 

Ама ние това ви го разправяме от три месеца, бе!

Аз разбрах какъв им е дерта на Нова тв. Те не са продажници. Те просто са адски тъпи. Наистина. 

Чух нещо много интересно - вика гостенката -  ами ако оръжията, които изпращаме на Украйна, всъщност допринасят за избиването на хора? 

Малелелей, майко мила... Алелуя, бе, ашколсун. Ама най-после зачатие на мисловен процес. Браво! Браво! Вярвам, с много напъни ще стигнем някакво средно ниво..след хилядолетие.

- Какво искате да кажете? - вика водещата.

Са, тук на всеки трезвомислещ човек му иде да вземе теслата и да сложи край на мъките си хем на задаващия въпроса, хем на себе си, за да елиминира шанса подобни тъпи въпроси да му увреждат съзнанието.

Как какво е искала да каже, бе? Искала е да каже това, дето 90% от народа ви го казва от три месеца:

Оръжията убиват хора. Оръжията удължават войната. Оръжията усложняват конфликта. 

Иначе мотото на предаването си е същото: Да изпратим оръжия на Украйна, иначе какво, да оставим Путин да победи и да избият всички украинци ли?

Върху това умозаключение си личи също, че не е много мислено. Това, че Путин ще победи е от ясно по-ясно. Но пък ако вие не изпратите оръжие, ако свалят укрите пушките и вдигнат бялото знаме, то нито един украинец няма да загине (изключвам азовците, за тях, предполагам, ще има специално отношение). 

Тогава ще дойде края на военната операция. Ще дойде края и на избиването на хора. В този ред на мисли, оръжията, дето толкова ги мъдрите не създават мир, а война. А манипулацията, че руснаците ще изтрепят всички, да си я продават на някой друг. Това е чиста манипулация, за да се насажда желание за военна помощ на Украйна. Напротив, колкото повече оръжие се изпраща, толкова повече смърт ще има. Намерете си друг довод да разпалвате войни, идиоти.  

Тея от Нова мога да ги реабилитираме като продажници и да си кажем, че просто толкова си могат.


 Персефона Трета

Няма коментари:

Публикуване на коментар