Зима

Зима
Пролет

27 май 2022 г.

Управляват ни долни лъжци

А либералната сган вие от удоволствие, че Ганьо си е получил заслуженото...  

 

Евтин газ, а? Нямало да има голяма инфлация, аааа? 

Честито на наивниците, повярвали на обещанията на канадския измамник. Като ви казвам аз, че човек, който е започнал политическата си кариера с нарушение на Конституцията и опашата лъжа, не вярвахте. Млад, красив, образован - хак да ни е! Сложете си сега снимката му на котлона, бойлера и климатика, той да топли и духа.

Намерил бил евтин газ, ама сметките за парно ще се повишат с около 300 процента. Та сега си представете, ако не беше евтин! Показал лидерство, хайвана! Какво лидерство, бре, то светът ти се смее на простотиите! Нямало вече да сме зависими от Русия - ми то вече нищо не зависи от нас, а ние сме изцяло зависими от Козяк и прищевките на сенилния им президент. 

Пребори ли корупцията канадския измамник? Усещате ли, че живеете в една некорумпирана и цивилизована държава? Ако не усещате - значи усещате, че някой жестоко ни измами. За пореден път, разбира се.

Инвеститорите дойдоха ли на тълпи на границата, строим ли електромобили, космически ракети и прочие канадски измишльотини? Усещате ли как благоденствието ви нараства? Ако не усещате - значи са ви излъгали като камилчета.

Цялостното усещане от управлението на канадския измамник е за лъжа, измама, кражби, корупция и продажба на националните ни интереси. Те дори не се крият! Открито ни казват, че България и българите не са важни. А либералната сган вие от удоволствие, че Ганьо си е получил заслуженото.

Някак си ми се струва, че оставките няма да свършат работа. Оставки подаваха и Костов, и Димитров, и Борисов, и Орешарски, и Станишев. Никой не си получи заслуженото, а си харчат усвоеното и ни се подиграват в очите за овчето търпение.

Затова предлагам да престанем с овчия манталитет и да искаме оставки и покаяние. Възмездие, справедливост и наказание за националното предателство. За да не се повтаря!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар