Зима

Зима
Пролет

25 май 2022 г.

Бягат от училище и ни се натрисат за премиери

Те май са бягали от най-важните часове - тези по човечност, по критично мислене, анализ и обществено съзнание... 

 

Сходствата между Борисов и Петков стават все по-очевадни. 

Днес, в пристъп на развеселена носталгия, Петков си сподели, че е бягал от часовете в училище. Същото като Борисов - и той си умиление си разказваше как бягал от училище и ходил да търчи по игрището с филии с мас. Не разбрах дали Петков е ял филии с мас като е бягал от училище, но така или иначе, плачевният резултат се вижда.

Хора, бягали от училище, двойкаджии и завършили треторазрядни курсове в Харвард, решават, че са достатъчно компетентни да ни управляват. 

Но бягането от час си оказва влияние. Защото те май са бягали от най-важните часове - тези по човечност, по критично мислене, анализ и обществено съзнание. А това не се наваксва никога. Това май се учи дори първите седем години. 

Като се сетя за родител 1 на Петков как псуваше в профила си в социалните мрежи Костадинов, се замислям, че то крушата не пада по-далеч от дървото. Простак простак отглежда. А бягането от час само утежнява положението!

Та, да обобщя и моля Светите братя да ми простят светотатството с езика ни: Ситуацията стана много лоша ситуация, резултира на алангро и стигна до курулация!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар