Зима

Зима
Пролет

29 май 2022 г.

„Измъчените“ украински бежанци искат да им е „измъчено“, ама само в хотелите по морето

Ташаци на рояци, малоумник във Властта до малоумник. Благодарение на вещата кадрова политика на Радев – Стефан Янев – Кирил Петков 

 

„Измъчените“ украински бежанци, дето някои ги ореваха с крокодилски сълзи и сополи, искат да им е „измъчено“, ама само в хотелите по морето на първа линия.

Не искали да отиват във вътрешността на България. И то в Рибарица, Паничище и т.н., все места на които бедните българи я могат да отидат, я не могат.

И нашият мало/умен/ областен управител на Варна, на ПП, Благомир Коцев, облечен в светлоотражителна жилетка, хленчи по телевизията, разтревожен.

Заедно с него и шефът на ОД на МВР – Варна, наричан „Чесъна“ /„Пингвина“/, назначен от радев/стефан янев/рашков, и той рецитира по селски как най-важното за МВР било опазването на живота и здравето на „тези хора“, като цялата полиция е скупчена на гарата, хахаха.

Няма такъв ташак и такъв надупен, наречен властови „елит“!

За МВР основното било опазването на живота и здравето на украинците, каканижи „Чесъна“ МВР – Варна и опасал гарата с полиция, като че ескортират поне десет тона кокаин. А във Варна за българите нито има МВР, нито има корупция, нито има престъпност, щото „Чесъна“ пази живота на... украинците!

Нали си представяте какви идиоти са в МВР – Варна щом едва преди минути разбрали, ах, ох, иху, какъв „обрат“, че украинците не искали да пътуват с влака към вътрешността на България! Нали си представяте за какви малоумници иде реч, след като нямат и грам ОПЕРАТИВНА ПРЕДСТАВА какво става точно в средите на „тези хора“, на които иначе основна задача им било да опазят живота. И сега останали изненадАни. Правили „организация“, опасали гарата с полиция, а не разбрали, че украинците изобщо не искат да пътуват. Кретени!

Ташаци на рояци, малоумник във Властта до малоумник. Благодарение на вещата кадрова политика на Радев – Стефан Янев – Кирил Петков.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар