Пролет

Пролет

7 май 2022 г.

Съюзниците ни готвят нов ценови шок!

С такива съюзници и с такова правителство врагове не ни трябват! Липсва надеждна алтернатива, а гражданите са тотално неглижирани! 

 

Съюзниците ни готвят нов ценови шок! 

Този път са решили да се откажат от евтиния руски петрол и да купуваме скъп руски петрол! Както се каза вече придобиха опит с газа, а по всичко личи, че им е харесало, а и народът щом си трае, значи му харесва! 

Нова брадва точи и правителството, което се кани да ни въвежда еврото, но не казва по какъв курс ще го направи?! Вероятно и поради тази причина се опита тихомълком да ни обере на последното си заседание, но не би! 

Както вече съм ви казвал с такива съюзници и с такова правителство врагове не ни трябват! 

Върху нашата мила татковина за съжаление е надвиснал още един проблем и той е, че липсва надеждна алтернатива, която да предложи решения на проблемите, а както се вижда гражданите са тотално неглижирани! 

Гледам сега и един от БСП-то се изтъпанчил в ефира на една телевизия и разтяга едни опашати лъжи, сякаш хората са дебили и не знаят какво се случва. Приказките му са в пълен синхрон с тези за евтините дърва на Корнелия, които никой не видя къде се продават!


 Димитър Байрактаров

Няма коментари:

Публикуване на коментар