Зима

Зима
Пролет

8 май 2022 г.

Направо към канадските ливади...

Цялата икономика на България, доходите, оцеляването ни зависят от Кирил Петков, Лена Гугъла и Асен Василев. Спокойни ли сте!?!  

 

Премиерът Кирил Петков, известен сред електората като "Простото", отива на инструктаж в САЩ за газа. 

Миналият ден в Народното събрание демонстрира напълно неоправдан оптимизъм, размяташе едни тръби и интерконектори, без изобщо да забелязва фактите, които му бяха казани. Видно отвсякъде е, че човекът не ги разбира тези неща, но има самочувствието, че с един разговор може всичко да оправи. Както например с Македония. Когато установи, че не става с усмивка и разговор, силно се изнервя и започва хаотични движения и действия.

Проблемът с горивата е не сериозен, а фатален. България не може да си позволи да преустанови доставките на газ, мазут, петрол и прочие неща, които се внасят от Русия. Харесва му се или не на Петков, Русия тези неща си ги има, докато неговите господари си имат печатница за пари. Само където сега газ не могат да му напечатат. 

Българската икономика вече е на командно дишане, а този човечец ни заявява, че трябва да страдаме заради евроатлантическите ценности и лоялността към САЩ. Някак си оставам с усещането, че българите с евроатлантически ценности не се топлят и не карат колите си.  

Харвард, че е място, където могат да се пръкнат всякакви случайници, вече стана ясно на всички. Трябва да си експерт поне по нещо, да си работил в екип, да имаш държавническо мислене. А този Посолството го стовари от рекламния предизборен автобус директно във властта. А заради личностните си дефицити, той дори не слуша тези, които знаят. Нивото на правителството е "справка гугъл". И сега осъзнайте, че цялата икономика на България, доходите, оцеляването ни зависят от Кирил Петков, Лена Гугъла и Асен Василев. Спокойни ли сте!?!

Затова препоръчвам, за негово и наше добро, на Кирил Петков, след като получи инструкциите и каквото там си е договорил, да драсне към Канада и ливадите и горите й. Не съм проверила дали имаме договор за правна помощ с Канада, ама може и да се размине с правосъдието, ако овреме се махне. 

И оттам може по пощенски гълъб или ЕКОНТ да си изпрати оставката и извиненията за грандиозния си провал!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар