Зима

Зима
Пролет

3 май 2022 г.

Вчесан на път, мушморок, министре, кой хака сайта „АФЕРА“, бе? Путин или аверите ти "айти-та"?!

Знаете ли какво заслужавате лицемерни измамници-лъжци? Путин наистина да ви хакне всичките! Ама така да ви хакне, че от мишка, която плъзгате за да творите зулуми, да ви превърне в истински мишки! 

 

Божидар Божанов  – министър на електронното управление в правителството при Цецка Ризова по bTV.

Мъна, мъна, мъна, мрън, лице вчесано на път, като комсомолски секретар от 70-те години, мъти нещо по хакерските атаки на „Български пощи“ и по други институции, които не можел да каже кои са, щото за някои от тях било класифицирана информация.

От цялото мрънкане естествено стана ясно на драгия зрител, че Путин и Русия хакат идиотите от властта на идиотите Простокиро и компания, в която влиза и тоя вчесания на път.

Глупости на търкалета вади като „аргументи“ вчесаният на път министър на Простотокиро, обаче иначе бил сигурен, че „Български пощи“ не ги хакали конкуренти и най било „руска хибридна атака“. Цецката Ризова не посмя да попита – а работи ли се по тезата, че министър Еконт и компания елиминират „Български пощи“ по обясними причини.

Вчесаният на път министър бляботи и за спец.звеното, дето следяло „фалшиви новини“ и кой какво пуска по сайтове, Цецка Ризова услужливо пропуска да пита и какво правят с уловените „неправилни“, но пък без изобщо да вдява нацелва десятката с въпроса – а има ли украински айти-та, които работят вече тук, както се бе изпъчил Лорер.

Вчесаният на път министър Божанов вика, че имало, ама, смутено избягва като шушумига от точния отговор с – те не работят за държавните структури…

А сега да те питам, тебе аз, Вчесан на път, министре!

Кой брутално и престъпно хака сайта АФЕРА непрекъснато в продължение на вече две седмици? Кой, бе, мушморок ненагледен? Да не би пак да е Путин, а? Няма как да е, щото точно твоите идиоти съмишленици набутаха АФЕРА и мен в списък на „путинистите“.

Случайно да са аверите ти от „украинските звена“? Случайно да са аверите ти, обслужващи „спец. звеното“, което следи сайтове какво пишат и дали то е „правилно“ за вас, или не?

Кой плаща, бе, мушморок министре, стотици хиляди евра за този кибер тероризъм срещу АФЕРА и срещу мен?

А, мрънкало?

Или за всичко е виновен Путин. И когато сте пълни нефелници идиоти, и когато точно вие елиминирате всичко онова, което пречи на далаверата на Простотокиро и компаня.

Знаете ли какво заслужавате лицемерни измамници-лъжци?

Путин наистина да ви хакне всичките! Ама така да ви хакне, че от мишка, която плъзгате за да творите зулуми, да ви превърне в истински мишки!

Аман от идиоти, бе!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар