Зима

Зима
Пролет

3 май 2022 г.

Как да открием своята сродна душа

Трябва да не се отказваме и да повярваме, че всеки човек има своя сродна душа, но трябва да я потърси...


Животът ни преминава в безброй срещи с различни хора, характери, нрави и съдби, но като цяло едно от нещата, които повечето хора не спират да търсят е именно своята сродна душа. 
 
На думи изглежда някак просто, но да намериш подходящия човек, с когото да можеш да се разбираш само с поглед, който те подкрепя, оценява и обича такъв, какъвто си, е много трудна задача, но не и непостижима.
 
Не винаги реалността отговаря на нашите очаквания и критерии за идеален партньор. И докато в един човек намираме подкрепа, то ни липсва сигурност, в друг намираме упора, но пък ни липсва тръпка и така не спираме да се лутаме и да търсим човека, който е подходящ за нас. Този с когото бихме могли да живеем щастливо и да бъдем едно цяло.
 
След цялото това търсене, идва момент, в който започваме да мислим, че просто подходящ човек за нас не съществува, но когато имаме достатъчно любов за раздаване и не искаме да се чувстваме сами, просто трябва да не се отказваме и да повярваме, че всеки човек има своя сродна душа, но трябва да я потърси.
Когато повярваме в това, рано или късно ще срещнем човек, който е точно предопределен да бъде с нас. Ще ви разкрием няколко начина, чрез които можете да намерите своята сродна душа.
 
Никога не се отказвайте да търсите
 
Срещите са нещо уморително, но разберете, че без да излизате на срещи и да опознавате нови хора, няма вариант да достигнете до мечтания партньор и до човека, който може да ви направи истински щастливи. Не се страхувайте да излизате на срещи, приемайте ги просто като натрупване на нов опит, който в по-късен етап би ви помогнал по-лесно да пресеете неподходящите претенденти.
 
Не се задоволявайте с хора, които ви правят нещастни
 
Никога не си губете времето с хора, с които нямате допирни точки. Такива, които ви уморяват, натъжават или се възползват от вас. Ако човекът до вас е неспособен да ви направи щастливи, не задълбочавайте нещата, а прекратете отношенията си с него. В голям процент от любовните връзки  единият партньор не се чувства щастлив, но остава в тази връзка, заради собствени убеждения, различни притискащи обстоятелства или мнението на другите хора. Животът е кратък, затова не си губете времето, с хора които ви карат да се чувствате нещастни.
 
Замислете се какво точно търсите и как всъщност изглежда във вашите представи идеалният партньор
 
Щом твърдо сте убедени, че искате да срещнете своята сродна душа, е нужно да се запитате как точно изглежда този човек в представите ви, защото когато сте наясно какво точно търсите, ще можете да пресявате неподходящите хора по-бързо и няма да си губите времето.
 
Не се страхувайте да излизате на срещи, защото това е единственият начин да пресеете жабите и да достигнете до принца на своите мечти
 
Вселенски закон е, че трябва да целунете няколко жаби, докато стигнете до своя принц. Това е принципът и на живота - винаги след много трудни периоди, идват и прекрасните моменти. Никога не идват преди да сме преживяли малко трудности и да сме събрали нужния опит.
 
Затова просто приемете, че трябва да излизате на срещи и най-вероятно вашата сродна душа ще се появи след няколко неуспешни срещи, но това не трябва да ви отказва в търсенето на подходящ партньор.
 
Бъдете убедени, че за всеки човек на тази Земя, съществува сродна душа, просто потърсете вашата
 
Нали знаете поговорката, че за всеки влак си има и пътници - така стоят нещата и в любовта. За всеки човек на тази планета има родена сродна душа. Повярвайте, че вашата е там някъде и рано или късно ще я срещнете.
 
Не се затваряйте в себе си – живейте, мечтайте, обичайте
 
Това че сте необвързани или сте преминали през куп неуспешни срещи, не трябва да ви отказва да търсите своята сродна душа. Когато човек се освободи от ненужните притеснения и напрежение, той ще привлече позитивни събития в своя живот, затова не спирайте да мечтаете и след като вече имате точно начертан образ на подходящия човек, то неминуемо скоро ще се появи в живота ви.
Нужна ви е доза търпение и постоянство в преследване на вашата мечта. Не се страхувайте да обичате, защото любовта ни дава свободата да повярваме, че не сме сами в този свят. Тя отключва красотата на нашата душа, любовта е всичко, което му е нужно на човек, за да бъде удовлетворен от своя живот.
 
Повярвайте в истинската любов и тя ще дойде в живота ви
 
Ако не вярвате в истинската любов, то най-вероятно животът ще ви сблъсква единствено с неподходящи хора. Когато повярвате, че истинска любов съществува, както и ваша сродна душа - чрез силата на подсъзнанието ви, вие ще успеете да привлечете този човек при себе си. Търсете, мечтайте, планирайте, наслаждавайте се на всяка частица от своя живот, усмихвайте се и обичайте истински от цялото си сърце.



Highviewart.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар