Зима

Зима
Пролет

3 юни 2022 г.

Дори верните американски пудели осъзнават истината

Американците трудно ще допуснат в политиката някой, който не държат с компромати, пари или нещо друго... 

 

Изобщо не съм симпатизант на професор Михаил Константинов, защото имам някакви съмнения за изборите, които повереното му дружество броеше. Но пък, когато си е прав - прав си е! 

Избори у нас ще има, когато решат АМЕРИКАНЦИТЕ. Пак повтарям за неразбралите - американците! 

В тринадесетвековна България избори ще има, когато ни разрешат господарите, които са се намърдали на българска територия и ни смятат за своя колония, а Нейното Превъзходителство ни прави на парапитеци.

Това, че сме в пълна зависимост от САЩ, го виждат всички, дори интелектуално недостатъчните. Подобно подмийничество никога не е имало в българската история! Дори СССР не си позволяваше толкова груба и арогантна намеса в българската политика, а и да напомня, че руски военни бази тук не е имало. 

От САЩ ни поднасят проект след проект, кой от кой по-вреден и некадърен. Като се започне от Желев, който се покланяше на Ран и на Ът и на плана им за катастрофиране на България. И се стигне до новия им проект "Дядо Стефчо", който само тези, които отказват да мислят, биха припознали за български. 

Американците не правят грешки, поне големи такива. Трудно ще допуснат в политиката някой, който не държат с компромати, пари или нещо друго. Обикновено нещата се въртят около суетата и алчността. А ако се появи такъв, то цялата мощ на американската пропаганда в България се съсредоточва за унищожението му. 

А най-много ги е страх някой да не ги посочи и да каже, че те са в дъното на ада ни. Нали разбирате, че можете да критикувате протежетата им колкото си искате, те са взаимозаменяеми. Но не се допуска да се критикува Посолството и месията му у нас. Кой разбрал - разбрал!

И бих казала - има американци в България - имаме проблем! Останалото го знаете...


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар