Зима

Зима
Пролет

7 юни 2022 г.

Друго си е суверенът да бъде натоварен с нови заеми, които да се харчат неизвестно за какво

А дали, Ицето Хазарта е обяснил на децата, че ще ги натовари да плащат милиарди, които той и правителството ще изтеглят чрез новия бюджет?  

 

Двата кораба с "американския" газ били пристигнали, разтоварени и дори газа вече се ползвал от нас! 

Естествено, че никой не разбра кога са пристигнали тези два кораба, откъде са пристигнали и къде са разтоварили въпросния "американски" газ и разбира се на каква цена? Тези два кораба се оказаха най-пазената тайна в държавата! 

На фона на поредния грабеж, тихо-мълком се пробутва новия държавен бюджет на страната, в който както вече стана ясно се предвижда тегленето на 10 милиарда лева заем! Уж всичко ни е наред, ама друго си е суверенът да бъде натоварен с нови заеми, които да се харчат неизвестно за какво, без управленска програма в разпарчетосаната на партийни феодални владения държава! 

Вчера чух, че Ицето Хазарта е дарил цялата си депутатска заплата на деца от детски домове! Браво! Само че, защо децата в България трябва да разчитат на милостинята на Ицето Хазарта, за да се образоват? Защо трябва да събираме капачки, за да съберем пари за лечението на поредното тежко болно детенце? А дали, Ицето Хазарта е обяснил на децата, които посещава, че ще ги натовари да плащат милиарди, които той и правителството ще изтеглят чрез новия бюджет? 

На тези въпроси Ицето Хазарта отговори не дава, а все пак, той е един от управляващите на тази държава! Вероятно Ицето Хазарта ще намери сили да отговори на родителите на тежко болни деца и за какво се харчи многомилионната субсидия, която получава парламентарната му група! Вероятно Ицето ще намери сили и да се поинтересува как живеят и децата с увреждания и какво е направило управлението, чийто представител е и той? 

А иначе дарителството е личен акт и не е добре с него да се прави политически PR.


 Димитър Байрактаров

Няма коментари:

Публикуване на коментар