Зима

Зима
Пролет

29 юни 2022 г.

Не службите, а Простото Киро еднолично гони руски дипломати!

Три месеца служби и държава правят опити да спрат лудостта му: „Всеки един руснак на територията на България е шпионин!“ Този човек е напълно луд и е за психиатрията!
 

 

Брилянтни високопоставени източници на АФЕРА от спец. службите ни информираха, че ДАНС и всички служби на България НЯМАТ ВИНА за изгонването на „70-те“ руски дипломати, изгонване обявено снощи еднолично от премиера в оставка Простото Киро.

Отвратително е решението на Простото Киро и компанията му да се оправдава с решение на специалните служби, довериха за АФЕРА брилянтните ни високопоставени спец. източници.

И ни разказаха цялата хронология на лудостта на Простото Киро, разиграна на тема „руски дипломати“ от последните три месеца.

Още след скандала с кораба „Царевна“ в Мариупол, премиерът Простото Киро, турен на власт от Херо Мустафа с любезното съдействие и бащиния на Румен Радев, е започнал истерично да притиска ДАНС на всяка цена да изгонят ВСИЧКИ руски дипломати от България.

Нееднократно му е било обяснено, че това не може да стане ей така просто, и просто защото Простото Киро иска да изгони всички руски дипломати. И че трябва да има сериозни аргументи за подобно действие.

Простото Киро обаче крещял налудничаво: „Не! Всеки един руснак на територията на България е шпионин!“

Освен спец. службите, всички сериозни авторитети и институции в държавата три месеца са опитвали да вкарат в нормалност психопатийния мозък на премиера Простото Киро, обяснявайки му като на малоумен, че подобен акт не може да бъде извършен просто така и без мотиви, само заради свирепото му русофобство.

Три месеца цялата властова държава се е борила с лудостта на Простото Киро за да го убеди, че подобен акт е пагубен и лудост.

На луд човек обаче да обясняваш, че е луд, е кауза пердута.

Така се стига до вчера, когато Простото Киро ЕДНОЛИЧНО И САМ РЕШАВА ДА ПРЕДПРИЕМЕ ДЕЙСТВИЕ за изгонването на руски дипломати.

И го прави ВЪПРЕКИ СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ И ДАНС!!!

На всичкото отгоре АФЕРА разкри, че по закон едно подобно решение задължително трябва да мине през засекретено заседание на МС.

Нашият наркоман Простото Киро обаче го е направил на своя глава за да се подмаже на Байдън. Бил е спиран от служби, Външно министерство и кой ли не, но вчера тайно се е изцепил на своя глава.

ИСТИНАТА Е, че всъщност преди 1 месец, под натиска на Простото Киро Външно министерство гони 30 руски дипломати от България и тези „70“, които снощи оповести са пълна лъжа, поредната на този идиот – премиер в оставка.

Това е безпрецедентно действие, което никога не е предприемано от никоя друга страна в света.

Това лице трябва моментално да бъде въдворено в Психиатрия.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар