Зима

Зима
Пролет

20 юни 2022 г.

По-отвратително от Простото Киро са отвратителните слугински „български“ телевизии

И се мазнят, и се празнят, и лигите им течат. ДЖУРналисти, които олаяйнявиха журналистиката и я превърнаха в долнопробен бардак...

 

 

Туй идиотче, с мегафон вместо глава – Простото Киро, нахилено, като напушено, ухилено неадекватно, отишло на площада пред Народното събрание да изнася несмаслена некадърна реч пред десносектантите, малобройни до смешност. 

До него Руди Гела „предпочел да застане зад своя народ“, ай сиктир бе, драги зрители.

По-отвратително от Простото Киро и измамниците му обаче, са отвратителните слугински „български“ телевизии, които са позор по-отвратителен и от слугуването им при Боко.

Спират програми,  прекъсват събеседници, показват непрекъснато „протести в подкрепа на правителството“ – една шепа десносектанти, показват и трима айляка от Австрия в напоителен репортаж, защото и „във Виена протестират в защита на правителството“, от сутрин до вечер зомбират населението с идиотите и измамниците, които доведоха държавата до тотална катастрофа и манипулират, пропагандират, безобразно, нагло като че са пиари на властта.

И се мазнят, и се празнят, и лигите им течат. ДЖУРналисти, които олаяйнявиха журналистиката и я превърнаха в долнопробен бардак.

Няма да продължаваме нататък, защото единственото, което си заслужава да кажем е грозна псувня!

Вие не сте журналисти, вие сте курви, без никакво извинение!

Долнопробни курви.

П.П. А иначе ето достоверна снимка колко точно „народ“ протестира в подкрепа на правителството, защото по телевизиите ракурса е умишлено такъв, като че милиони са зад Простото Киро и измамниците му!:

П.П. А! Да не пропуснем и таткото на Простото Киро, не е истина какъв цирк!:


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар