Зима

Зима
Пролет

23 юни 2022 г.

То рев, то сълзи и сополи, педал до педала!

Радев, спри да се ослушваш, и разтуряй катуна. И без това на теб и на Херо Мустафа дължим тая катастрофа с тия несмаслени типове, докарани като от Помощно училище... 

 

Такова посиране чак и при Боко не е имало.

ЦРУ-истките така наречени „български телевизии“, от които денонощно научаваме кой работи в „Дневник“ и „Капитал“, показвайки ни всите десносектанти де що се преброят, бълват то рев, то сълзи и сополи, как, о, Боже, свалили от власт най-прекрасното правителството, ах, „младите харвардски хора“, ох, Пеевски „се завръщал“.

Абе, михлюзи, Пеевски никога не си е отивал, за да се завръща. Анадънмо?!

В интерес на истината, еваларката на Пеевски, появи се някъде за няколко минути и хоп-троп възпалява цялата десносектантска маса, която се вкопчва истерично в мантрата „Пеевски“, за да си оправдае некадърността и тоталната нефелност, които години наред комплексарски иска да ни представи като „професионална експертиза“.

ДЖУРналята мисирки са в полюция. С небивала хипер активност, надминаваща подгъзуването и по времето на Боко, обслужват нахиления Простото Киро, който се хили нашмъркано като пача, все едно не е паднал от власт, а е спечелил 99,9 % от българското население. Население, което като го види иначе снизходително му вика „идиотче“.

Митрофанова, Путин, който пие кръв от еленови рога, Пеевски – на всичките „умни и красиви“ ристьовци и простокировци те са им виновни, а за телевизиите няма други гледни точки, освен на десносектантските русофобски ястреби, които колкото повече избори минават, толкова по-малко стават. Но пък разчитат на американците да поникват винаги там, където не ги сеят.

А спрете се, бе! Повръща му се на човек вече, наблюдавайки тоя мелодраматичен идиотски водевил.

Аман от идиоти! Инфилтрирани във властта „по американски“ и слава Богу, свалени от власт от вчера.

Като гледаш тая нашмъркана, безпомощна десносектантска група с прибавка – комунягите на Корнела, на тоя фон Пеевски е истински колос, Карадайъ е философ, а на Митрофанова направо паметник трябва да вдигнем в знак на признателност, за Слави да не говорим – той е  гуру парекселанс.

Радев, спри да се ослушваш, и разтуряй катуна. И без това на теб и на Херо Мустафа дължим тая катастрофа с тия несмаслени типове, докарани като от Помощно училище, и тоя път си опичай акъла, защото след трите ти издънвания досега – първо /Герджиков/, второ – /двете ти служебни правителства/, трето – /легитимиране на ПП и Простото Киро и компания, и набутването им да управляват/, четвърто вече ще е истинска диагноза.

И след него – да идва наистина Пеевски министър председател, да идва и Путин, който дотогава ще е изпил всичката кръв от всичките еленови рога, и да се свършва тая мъка!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар