Зима

Зима
Пролет

22 юли 2022 г.

"Сглобеният" Рашков. Верно е "сглобен" - нарцистични напъни за власт, некадърност и предателство

Да го героизират като „единствен“ и „незаменим“ могат две категории лица – или невчасовите наивници, или поръчковите пропагандатори

 

 

Анна Заркова, член на ИК, така наречения „цвета на нацията“ на Румен Радев, във Фейсбук:

„Вече час в Народното събрание депутатите на ГЕРБ тричат Бойко Рашков. Това действие, от което българският закон защитава кучетата, но не и хората, е практически организирано от началството на ‘Продължаваме промяната“ с мълчаливото съдействие на началствата на БСП, ДБ и ИТН, които се канят отново дружно да ни управляват.

Недоумявам с какво Бойко Рашков е заслужил това публично поругание – не от страна на ГЕРБ ( той арестува техния бос и те разбира се, му отмъщават) – а от страна на колегите си в правителството в оставка, в което е министър на вътрешните работи. Наистина недоумявам. Единственото логично обяснение е, че вероятно Петков, Василев и сие не желаят да се случи това, което иначе твърдят, че желаят на  всяка цена, а именно – Рашков да стане техният Цацаров. Ако е така – на прав път са, да знаете. Познавам добре Бойко Рашков и се хващам на бас, че от него Цацаров не могат да направят – пък ако ще и на парчета да го нарежат и отново да го сглобят, все едно в коя партийна централа.“




Хахаха, Бойко Рашков не можело да бъде „сглобен“ „все едно в коя партийна централа“ и не можело да стане „техния Цацаров“.

Нарцисът Бойко Рашков, който единственото, което направи като министър на МВР бе да доубие МВР и да го „реформира“ до окончателна кочина, който единственото, което направи и като служебен министър на МВР, и като редовен министър на МВР, бе да изприказва един милион тъпотии на аЛАнгро и да арестува Бойко Борисов така ахмашката, поръчково некадърно, че да го превърне в месия, който единственото, което направи като „борец срещу мафията“ е да се показва по телевизиите с лакардии, будещи смях у всеки средно статистически правно грамотен българин, нямало да го „сглобят“.

Че той е „сглобен“, априори, бе! Може ли НЕсглобен човек да служи на просто идиоти и измамници? НЕсглобеният човек никога няма да се съгласи да е рамо до рамо с простоидиоти!

„Сглобен“ е Рашков от комплекси за кариеристично „развитие“, „сглобен“ да козирува на чорладжиите си, пък било то и идиоти – измамници, „сглобен“ да оставя да кадруват в МВР пълни мошеници и измамници, вместо него, „сглобен“ без оглед на закон да мачка всеки, който му е посочен от чорбаджиите му, „сглобен“ е и да предава, „сглобен“ да предаде и Румен Радев, точно Радев, който го набута във властта незнайно поради каква заблуда или заръка.

Рашков нямало да бъде Цацаров, хахаха. Няма и как да бъде, защото първо трябва да е прочел много книги за това. /Не/прочетените книги от някого винаги си личат.

Този семпъл тип откъм професионални качества, докарващ го единствено до джандар сурат, е идеален за поръчков сатрап. Защото сам се е поставил в ролята на „сглобен“.

Да го героизират като „единствен“ и „незаменим“ могат две категории лица – или невчасовите наивници, или поръчковите пропагандатори.

Само кретен може да изрече, че Рашков е бил успешен – три пъти като министър на МВР. Кретен, който си затваря очите умишлено за истината.

Верно е „сглобен“ – лице с нарцистични неистови комплескарски напъни за власт и лице некадърно, точно толкова, колкото „особената форма на главата“. Че и повече.


 



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар