Зима

Зима
Пролет

10 юли 2022 г.

Европа се самоуби с енергийните санкции. Потърпевши не са руснаците, а европейците

И всичко, за да угодим на Байдън, Сорос и компания, направили от Велика Америка разпадаща се нация... 

 

"Нашето снабдяване с газ може да се срине до няколко месеца", възкликна Питър Адриан - президент на Германската индустриално-търговска камера.

Мюнхен понижава температурата на обществените си басейни. Кьолн намали уличното си осветление. Хамбург ще пуска топла вода само в определени часове на деня. Vonovia SE, най-големият наемодател в Германия започва да намалява нощната температура в апартаментите до 17 градуса по Целзий.

Един от големите началници в ЕС, отговарящ за зеления преход, Франк Тимерманс в прав текст призна за опасност от бунтове и предложи... да си върнем въглищата?

Никога Западна Европа не е имала събрани на куп такива трагични политици, които, след третия пол и ислямизацията, са на път да я ликвидират окончателно.

И всичко, за да угодим на Байдън, Сорос и компания, направили от Велика Америка разпадаща се нация. Това констатира само преди ден Доналд Тръмп на предизборен митинг в Тексас.

Президентът Тръмп е единствената надежда на човечеството да няма Трета световна война. Успех на 8 ноември на Доналд Тръмп! Бог да го благослови! 


 Георги Марков

Няма коментари:

Публикуване на коментар