Зима

Зима
Пролет

10 юли 2022 г.

Рашков, смешникът на Простото Киро от "Капитан Андреево"

Плещят си каквото им падне без нито едно показано конкретно доказателство и продават тия евтини словесни боклуци на населението. С надеждата то и тоя път да повярва в идиотизма им... 

 

Смешникът на Простото Киро – Рашков и МВР- Рашков са такова позорище, че ти идва да счупиш телевизора, тъй като там пък слугинските НЕбългарски телевизии са се посрали от сутрин до вечер със зададената „опорна точка“ – „Капитан Андреево“.

Добро утро, Капитан Андреево, заплашиха ме, добър ден, Капитан Андреево, пак ме заплашиха, добър вечер, Капитан Андреево, заплашен съм…

Когато тиквата ти е омотана от амфетамини се вторачваш в една мантра, щото няма как иначе да свържеш няколко мисли в едно изречение. А знайно е, че Простото Киро, менторът на смешника Бойко Рашков, само като го видиш, веднага може да уцелиш точно по кои бели магистрали се е пуснал.

И така – някой идиот срещу много пари за пиар е дал кретенския съвет на Простоидиотите, все още на власт, където седнат и станат да обясняват как преборили мафията и корупция на „Капитан Андреево“. В упражнението, разбира се, са включени и всички „големи“ телевизии и дръжки на микрофони, които задъхано повтарят властовите опорни точки.

Непрекъснато излиза някакъв тип Христанов, който е зам.-министър на Простокировците, и мънка беизразно, как непрекъснато той е заплашван, някой друг е заплашван, пак е той е заплашван, и изобщо не остана нито един незаплашван покрай Капитан Андреево.

Месеци наред една камара заплашвани, а на практика  доказателства и разследване – НУЛА!

МВР Рашков не е заловил нито един заплашващ, обаче Христанов непрекъснато обяснява как щял да сезира нам си кой. И дежурно, и регулярно хленчи как той и купища хора били заплашвани денонощно.

Досега, ако толкова страшно са заплашвани купищата заплашвани, поне един щеше да е отнесъл боя. Вместо тумба-лумба обаче, единствено Христанов се мандахерца от телевизия в телевизия на тур за овации и брои „труповете“, пардон, „заплашваните“.

Христанов може ли да обясни след като са преборили мафията и корупцията на Капитан Андреево, защо Бойко Рашков и МВР – Рашков не са задържали нито едно лице за корупция и мафия, или като ОПГ на същата тая преборена Капитан Андреево?

Може ли същият Христанов да обясни като има заплашвани вече покрай Капитан Андреево на всеки квадратен метър, защо още нито един не е излязъл с лицето си да го видим и чуем, и да преценим – дали е пунта мара, или казва истина? И защо още няма задържан от техния човек Бойко Рашков нито един, който е употребявал заплахи?

От управлението на Простото Киро, ако човек гледа телевизии, ще си рече, че единствената корупция в държавата е Капитан Андреево и Простото Киро я сразил. Сразил – таратанци.

Кухи приказки за идиоти. Да не говорим, че „корупцията“, която гони Христанов и компания на „лабораторията“ е заради личен негов бизнес интерес и този на Простото Киро, който първото, което направи е да вземе БАБХ под негово ръководство, заради личен бизнес интерес. Ей ти я корупцията, клоунче Рашков! Що не я пипнеш, а?!

Далеч по огромна корупция вилнее сред кръга на управляващите Простокировци, обаче Рашков им е клоун, как да ги хване?!

Междувременно пък майката на полицайката Симона Радева, за която Рашков съобщи, че била „в отношения“ с убилия две невинни момичета Георги Семерджиев и че е била в колата, заяви, че дъщеря и не е била в колата-убиец, и че е нямала интимни отношения със Семерджиев.

Кой тогава е бил в колата със Семерджиев? И защо Бойко Рашков мълчи и не казва, като се има предвид, че иначе говори под път и над път всякакви подробности по „разследвания“, които му изнасят на нарцистичния имидж. Кой е бил в колата и като каква се явява изобщо в историята въпросната Симона Радева?!

Изобщо – пълна кочина. И в МВР – Рашков, и в така нареченото правителство на Простото Киро.

Плещят си каквото им падне без нито едно показано конкретно доказателство и продават тия евтини словесни боклуци на населението. С надеждата то и тоя път да повярва в идиотизма им.

А смешникът Рашков в комплексарщината си на всяка цена да властва на ръководен пост, дори предаде президента Радев. И сега разчита на Простото Киро и Асенчото, чието гадже се претрепа да „оправя“, да оглави КПКОНПИ.

Като видяхме какъв резил произведе в МВР, представете си докъде ще компрометира КПКОНПИ.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар