Зима

Зима
Пролет

3 юли 2022 г.

Ненаситната селянка превъзходна от Крушовица и Ристьо от Дувара на Боко се договорили на левия бряг

Американската колония България ще продължи да вони на мръсна пачавра, с която ще си бърше задника поредният американски посланик. Тук е вече територия само за зомбита. Made in USA... 

 

Ненаситната селянка превъзходна от Крушовица и Ристьо от Дувара на Боко плеснали с ръце и се договорили на левия бряг. Където Кокорчо на Простото Киро лови шарани.

Ненаситната селянка от Крушовица е готова не себе си, не партията си, а всичко и всички да затрие, за да продължи да лапа от Властта.

Договорката й на левия бряг с Кокорчо означава само едно – че приема изгонването на руските дипломати, действие срещу което иначе селяндурски пищя и некадърно използва като дърварски пиар.

Важното е оръжието за Украйна да лети, а тя и нейния Калоян да пълнят гуши.

Ристьо и джуджето му генерал пък, понеже ще ни депутинизират, но като първи плашипутарници още не са и помирисали фронта в Украйна, и те плътно зад Измамниците крадливи, които чакат единствено огромните кинти от „Планът за възстановяване“, за да ги откраднат. Другото им е през... амфетамина.

Изобщо такъв ташак е целия тоя левандурски пореден катун, който пак ще ни управлява, че не можеш да смогнеш да преброиш измекярите – измекяр до измекяра…

Някои казват, нека, нека да има правителство от същите идиоти, че зимата да бъдат пометени от огладнелия народ. Ако питате нас – народ няма, така че никой никого няма да помете. Селяндури, харвардски, уж де, измамници и десносектанти психопатийни ястреби ще гепят каквото още успеят, ще ви турнат маските и мерките от септември и даже и няма духате супата, защото Кокорчо вече е духал на когото трябва, както и ще е издухал всички кинти в неизвестна посока.

През цялото това време прокуратура, служби и всякакви там „органи“, ще бъдат командарени от мошениците на „промяната“, барабар с Лена Общата, назобени с амфетамини, и американската колония България ще продължи да вони отвратително на мръсна пачавра, с която ще си бърше задника поредният американски посланик.

Бягайте! Който има каквато и да е възможност да се разкара от тоя кенеф, продаден от предателите продажни български управници, да го направи!

Тук е вече територия само за зомбита. Made in USA.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар