Зима

Зима
Пролет

22 юли 2022 г.

Истерията се завръща

Вирус има, но нито е толкова смъртоносен, нито толкова заразен. И мерките, които се налагат, са несъразмерни, вредни и опасни за здравето на хората 

 

След като войната не върви в правилната според глобалистите насока, явно се търсят нови начини за контрол. 

И докато измислят нов проект, се върнаха към стария ковид, въпреки че много хора вече осъзнаха какво се случва.

Пак искам да повторя това, което доц. Мангъров каза - вирус има, но нито е толкова смъртоносен, нито толкова заразен. И мерките, които се налагат, са несъразмерни, вредни и опасни за здравето на хората. Ваксините дори няма да ги коментирам, те са разрешени под условие и има достатъчно данни за страничните им ефекти. За дългосрочните тепърва ще излизат данни.

А хора, които искат да ви накарат в 40 градуса да носите текстилна или друга маска и да не можете да дишате, определено не се интересуват от здравето и живота ви. То вирус може и да не хванете, ама задух, главоболие и бактериална пневмония със сигурност. Освен това, в тази жега маските се овлажняват, събират се всякакви бацили и вируси и след това концентрирано отиват в дробовете ви. 

Засега маските са в болници, обществен транспорт, аптеки и на някои други места. При възможност ги избягвайте. Възразявайте, ако ви  съставят акт за установяване на административно нарушение и обжалвайте наказателното постановление в съда. Защитавайте се един друг. Не се оставяйте да експериментират със здравето и живота ви. 

Сега, освен продажното правителство, политическата криза, икономическата криза, галопиращата инфлация и безумието, което е завладяло света, ще трябва да се борим и с маскарада. Битките предстоят...


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар