Зима

Зима
Пролет

9 юли 2022 г.

Брутална гавра на МВР-Рашков срещу Волен Сидеров, заради тая пиърсингова „полицайка“

Гаврата с Волен Сидеров е еманация на психо характеропията на Бойко Рашков – готов на всичко за да долази до следващия пост, обслужвайки измамници, мошеници и откровени идиоти 

 

Тая, дето я виждате на снимката, е момата „полицайка“ от Първо РУП в столицата, гордо показала пиърсинга на езика си! 

Вместо да бъде арестувана и тя заедно с Георги Семерджиев, който уби две невинни момичета, надрусан с амфетамини, според Рашков „тя имала отношения някакви“. „Отношения“, които като „полицайка“ е консумирала, седейки до надрусан тип, който кара като обезумял олигофрен и УБИВА две невинни момичета на пъпа на София!

Точно заради тая пиърсингова „полицайка“, вчера бе извършена брутална гавра срещу Волен Сидеров. Никакво значение няма, ама абсолютно никакво!, дали ви харесва Волен Сидеров, или не ви харесва. Единствено значение има, че ВМЕСТО ВАС, всички, които се възмущавахте потресени от извършеното безумие от въпросната „полицайка“ Симона Радева и Георги Семерджиев, Волен Сидеров отиде в Първо РУП на МВР в столицата, ЗА ДА ПИТА – КОЙ е назначил тая на работа в МВР!

Много важно, че бил казал „треторазрядна курва“, много важно, че бил казал „кучка“, Волен Сидеров е отишъл там ДА ПИТА, В КАЧЕСТВОТО МУ НА ЖУРНАЛИСТ! Какво да каже? Че тая на снимката е „професорка“ по полицейско право и морал ли?!

След като започва да пита Волен Сидеров, в Първо РУП настава ступор, тръшкат се врати, крият се, тръшкат се „прозорчета“ на входа, за да НЕ МУ ОТГОВОРЯТ НА ВЪПРОСА!

След което Волен Сидеров излиза на тротоара пред Първо РУП на МВР, където вече са събрани журналисти с камери.

И тук – ченгетата вкарват дежурните си мръсни ченгеджийски постановки – брутални и мерзки!

Излиза един началник и приканва журналистите да влязат в Районното, уж да им даде изявление, журналистите – наивни да не познават пунтовете и пластиките на ченгетата, се набутват ахмашката в сградата и през това време отвън, за пет секунди!!! – Волен Сидеров е буквално намачкан от полицаи и насилствено вкаран в Районното, буквално отвлечен, където е задържан за 24 часа!

И всичко това се прави, за да не снимат журналистите ареста му и начинът по който се прави!!! И за да няма нито един кадър!

Блъскан, малтретиран, защото е отишъл ДА ПИТА!!!, Волен Сидеров е държан 8 часа без дори да му дадат вода! Благодарение на адвоката му след 8-мия час викат лекар, който предлага да го закарат в МВР болница, където обаче му предлагат скенер, докато той настоява да отбележат последствията от блъскането и мачкането, и ритането от страна на полицаите.

Връщат го в Първо РУП на МВР в столицата, където на 10-тия час полицай нагло му казва: „Трябва да ви освидетелстваме“ и му сваля „крими профил“ със снимки профил и анфас.

Защо мен задържате, че питам, а не е задържана Симона Радева?, продължава да пита Волен Сидеров. Полицаите мълчат. А началниците им брутално се гаврят не с убийците на двете невинни момичета, а с онзи, Волен Сидеров, който е отишъл като журналист да пита – кой е допуснал такава, като Симона Радева, да се подвизава в МВР!

Даже и лична карта е нямал в себе си Волен Сидеров и десет часа нито едно ченге не си е направило труда да я изиска!

Бруталната гавра на МВР Рашков е знак за всички, защото всеки един от нас може да бъде на мястото на Волен Сидеров. Само защото ПИТА овластените престъпници на Власт!

През всичкото това време, докато се гавреха с Волен Сидеров, Бойко Рашков се чудеше как да „оправи“ арестуваното гадже на Асен Василев, което полицаи бяха заковали с лампа на НСО в частната си кола!, и се чудеше как да мачка полицейски началници, за да „оправи“ изгората на Асен Василев.

През всичкото това време, докато се гавреха с Волен Сидеров, Бойко Рашков плещеше в парламента, че бил чул, че Сидеров бил задържан и високомерно в нарцистичния си стил наблегна, че Сидеров бил нарушил обществения ред. Но за пиърсинговата мома „полицайка“ не изрече и една укорима дума, нейния „обществен ред“ е на почит в МВР! Да толерират и чадъросват наркотрафикантите!

Позорът, с който Бойко Рашков увенча МВР е отвратителен! А гаврата с Волен Сидеров е еманация на психо характеропията на Бойко Рашков – готов на всичко за да долази до следващия пост, обслужвайки измамници, мошеници и откровени идиоти.

Вчера беше Волен Сидеров, утре – може да сме ние. Дори и само ако настояваме да отговори – защо МВР е отвратителна кочина!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар