Зима

Зима
Пролет

20 юли 2022 г.

ОПГ „Рашков – Продължаваме да ви мачкаме“. Плюс фактчекъри "журналисти"

Всичко това не е само мръсна и отвратителна цензура, всичко това е брутален тероризъм – да бъда елиминирана, смачкана и изобщо да ми бъде отнето правото да работя 

 

Почва се. От ранно утро. Сядам пред компютъра. Единственият сайт, който го няма е АФЕРА. 

ПАК е хакнат. Почва се. ПАК отначало. Битка с хакерите, чиито поръчители са УПРАВНИЦИТЕ на държавата. ГДБОП си бъркат в задника, докато МВР Рашков, както и платената група на високопоставени управници плащат и поръчват бруталния терор, упражняван срещу сайта АФЕРА ДЕВЕТИ МЕСЕЦ без прекъсване.

Няма държавна институция – ни МВР, ни служби, ни прокуратура, ни мафия, такава, че да ги вкара тия мръсници в багажниците, да ги закара в една гора и да им счупи престъпните тикви. В България мафията е префинена, тя е облечена във Власт и управлява, и е в опозиция, и е навсякъде в правоохранителните институции.

Влизам във Фейсбук. Само мога да гледам. Нищо друго. Защото и трите ми профила, както и страницата на сайта АФЕРА, са ПАК блокирани. Един след друг. Напълно неоснователно, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО – вече месеци поред. Не мога да пиша, не мога да коментирам, не мога да споделям. Защото съм вредна, опасна и от лошите, които нямат право да пишат. Кой е „лош“ се дирижира от мафиотите управници и от тяхната слугинска пасмина.

Разгледайте този сайт!: https://factcheck.bg/

Това е сайт на Factcheck -ърите, които блокират всеки, който не мисли „правилно“, а „правилно“ означава, че не мисли като американското посолство. Разгледайте и кой спонсорира тия фактчекъри, които определят кое било „фалшива новина“ и кое не. А парите идват от американското посолство, НАТО и т.н.

Като „фалшива новина“ са определили дори и брилянтен текст на Кеворк Кеворкян!:



Пълно е с „журналисти“, които блокират и докладват всеки във Фейсбук, който не е русофобски ястреб.

Всичко това не е само мръсна и отвратителна цензура, всичко това е брутален тероризъм – да бъда елиминирана, смачкана и изобщо да ми бъде отнето правото да работя и да стигам до читателите на сайта АФЕРА.

И всичко това се прави от ОПГ „Антикорупционно мнозинство“ /каква гавра!/ и ОПГ „Рашков – Продължаваме да ви мачкаме“.

За да си „журналист“ в тази държава -кочина – територия, васална на американското посолство, трябва да си лайно. Чисто и просто лайно. Слугуващо на американското посолство или Фондация „Америка за България“, или на Прокопиевците. Лайно, което е ратай и слуга, и което никога не е било и няма да бъде журналист, защото журналистиката на тази територия е убита точно от такива лайна.

Това е положението.

Това си пожелахте, това избрахте и това получихте.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар