Зима

Зима
Пролет

1 юли 2022 г.

Десислава Атанасова: Отговорността за дипломатическия скандал с Русия изцяло е на Кирил Петков

"Ако по някаква случайност или за най-различни "трансфери" се сформира правителство, то нито ще е дълготрайно, нито би издържало следващ вот на недоверие." 

 

"Отговорността за дипломатическия скандал с Руската федерация е изцяло на премиера в оставка Кирил Петков."

Това заяви лидерът на парламентарната група ГЕРБ Десислава Атанасова по повод решението на руския посланик Елеонора Митрофанова да предложи закриване на посолството на Русия в България.

"Цялата отговорност за всичко, което се случи, е на Кирил Петков. Но всичко, което се случи през последните 24 часа, и цялата информация, която придоби целият Председателски съвет, говори само за едно - тотална неспособност на Кирил Петков и правителството му да управлява тази държава", заяви тя, цитирана от Banker.bg.

Атанасова каза още, че дори ПП да събере 121 народни представители и формира втори кабинет с премиер Асен Василев, правителството им ще бъде нестабилно и вероятно няма да издържи нов вот на недоверие.

"Ако по някаква случайност или за най-различни "трансфери" на най-различна цена се сформира нещо, то нито ще е дълготрайно, нито би издържало следващ вот на недоверие. А поводи и за напред, според мен, ще има", допълни Десислава Атанасова.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар