Зима

Зима
Пролет

21 юли 2022 г.

Дмитрий Медведев: Европейските глупчовци бяха цинично измамени от американците

"Тази зима обикновените европейци ще мръзнат здравата в домовете си. Украйна може да загуби остатъците от държавния си суверенитет и да изчезне от картата на света." 

 

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев за пореден път постави под въпрос дали Украйна ще продължи да съществува като държава.

Медведев вече направи подобно изявление през юни. Коментирайки новината, че Киев иска да получи втечнен природен газ от САЩ с плащане на доставката след две години, политикът написа: "А кой е казал, че дотогава Украйна ще я има на картата?".

Днес Медведев публикува в канала си в Telegram 11 тези за това, за какво не е виновна Руската федерация, съобщава Dnes.bg.

Според бившия президент Русия не е виновна за това че:

1. Европейските глупчовци бяха цинично измамени от американците, като ги принудиха да поемат най-болезнените последици от санкционния удар върху населението на ЕС.

2. Тази зима обикновените европейци ще мръзнат здравата в домовете си.

3. В Европа и САЩ инфлацията на хранителните продукти е най-висока от десетилетия насам.

4. Компаниите от ЕС и САЩ са загубили милиарди долари от инвестиции в Русия.

5. Американците са избрали за свой президент един странен дядо с деменция, който, забравяйки за отговорностите си, обича друга страна много повече от своята.

6. Градските луди, наричащи себе си лидери на ЕС, окончателно са загубили връзка с реалността и принуждават горките украинци да жертват живота си, за да се присъединят към ЕС.

7. Многобройни политически мошеници манипулират темата за възстановяването на държавността на Украйна в нейните бивши граници в очакване на нови военни поръчки и разграбването на паричните потоци, предназначени за киевския режим.

8. НАТО, противно на логиката и здравия разум, продължава да се приближава към границите на Русия, създавайки реална заплаха от глобален конфликт и смъртта на голяма част от човечеството.

9. След преврата от 2014 г. Украйна загуби държавната си независимост и попадна под прекия контрол на колективния Запад, като вярваше, че НАТО ще гарантира нейната сигурност.

10. В резултат на всичко това Украйна може да загуби остатъците от държавния си суверенитет и да изчезне от картата на света.

11. Украинските престъпници със сигурност ще бъдат съдени за злодеянията, извършени срещу народа на Украйна и Русия.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар