Зима

Зима
Пролет

27 август 2022 г.

Този още ли не си е подал оставката или на Пловдивската масонска ложа не бива да се чупи хатъра?

Колко профи е за главен секретар на МВР въпросният Петър Тодоров, можете да видите в биографията му 

 

За все още невдяналите – лицето, което носи пълна отговорност за „професионалната“ работа на МВР е главният секретар на МВР.

В случая, като такъв имаме от една година Петър Тодоров.

Избран от Пловдивската масонска ложа, която кадрува де що се сетите на възлови постове в цялата държава. Назначен миналата година с указ на президента по времето на МВР министър Бойко Рашков.

Една година точно този тип в качеството му на главен секретар би трябвало да носи отговорност за всички тъпотии, които извърши МВР, и за всичко, което не разкри МВР, както и за всичко, което осра МВР. Последното тотално осиране е фиаското с двамата загинали полицаи в Бургас.

Министърът на МВР обикновено е избиран, както обичат да казват, като „политическо лице“, и както всички наблюдавате години наред МВР е оглавявано от пълни безхаберници, нарциси, изпълнители на поръчки и рецитиращи плашипутарници.

Лицето, което движи оперативната и така наречена професионална работа в МВР е главният секретар на МВР.

Ако назначеният МВР министър е с акъла си и с главата си, не само с долната, първото, което трябва да направи, поемайки поста, е да назначи ЧИТАВО ПРОФИ за главен секретар на МВР, на което изцяло да може да се довери.

Колко профи е за главен секретар на МВР въпросният Петър Тодоров, можете да видите в биографията му.

Но пък е кадрови подбор на Пловдивската масонска ложа, която нафъка цялата държава с такива кадри, че се чудим вече – Боковите галфони ли са по-зле или тия, които уж ги „променяха“, които са още по-голям потрес.

Тази сутрин и заместник главният секретар на МВР цъфна по Нова телевизия и с хабилитиран вид и изказ започна да показва диаграми и таблици, за да замаже за пореден път пълната катастрофа на МВР откъм професионализъм.

Нарече и тези, при които отивали парите от каналите за миганти „логистици“, което означава, че нарече ченгетата, които обират част от парсата „логистици“. Побърза да каже, че нямало висши полицаи, а само „ниско и средно ниво“, замесени в нелегалните канали за мигранти. Лъжеше като хабилитиран циганин и изпра мръсната съвест на МВР висшите шефове за смъртта на загиналите двама полицаи с това, че МВР щяло да ги награди посмъртно с на-висшия почетен знак на министерството.

За какво ги награждават, всъщност? За да изперат шефовете в МВР съвестта си за позорната тъпотия, която сътвориха, наречена „геройство и саможертва“. Награждават ги за нещо, което трябва да влезе в учебниците как НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА И КАКЪВ НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ Е!

Зам-главният секретар на МВР обаче не желае да коментира причините за това безумие, защото ….: „да не им вдигаме костите“!

Та, АФЕРА пита, кога тия двамата – главен секретар на МВР и заместник главен секретар на МВР ще си вдигнат костите и ще си подадат оставките?!

И ако нямат грам чест да го направят, тоя, който ги е назначил кога ще ги изрита от постовете им?!

Или на Пловдивската масонска ложа не бива да се чупи хатъра да продължава да чупи държавата, МВР и каквото още се сетите?!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар