Зима

Зима
Пролет

26 август 2022 г.

Мерзавци, спрете да криете позора си зад „геройство и саможертва“!

Отговорете на ключовия въпрос: От къде е започнала гонката, през колко ОД на МВР преминава автобуса и кой идиот не можа да направи професионално заградително мероприятие?

 

 

Позорът на правителство и МВР продължава със страховита сила!

Мерзавци, спрете да криете позора си зад „геройство и саможертва“ на загиналите полицаи!

Престанете ДА ПРИКРИВАТЕ ОТГОВОРА НА КЛЮЧОВИЯ ВЪПРОС!

От кое място точно е започнала гонката на автобуса с мигрантите и така наречената „операция“ по задържането му?!

През колко областни дирекции на МВР е преминал автобуса, преследван от полицейските коли /абсолютно видими от видеото, което пусна първа АФЕРА!/?!

През колко дежурни в тези няколко областни дирекции на МВР преминава информация, заповеди и нареждания за гонката и преследването на автобуса?!

Какво е протекло по радио честотите?!

Защо се прикрива кога точно е засечен автобуса и кога точно започва гонката, за да се стигне до фаталния изход в Бургас, видим от видеото, което пусна първа АФЕРА?!

Кога ще признаете, че едно професионално заградително мероприятие не може да направите като хората и щом това не може да направите и то при положение на преследване на автобуса през няколко територии на няколко областни дирекции на МВР, то и за хуй не ставате и моментално трябва да бъдете изринати от постовете си?!

Кога ще бъде в прав текст казано, че действията на загиналите полицаи са абсолютно непрофесионални и най-елементарното, което е трябвало да направят е да излязат от колата?! От видеото дори е видно, че автобуса прави опит да ги заобиколи, а техните действия са напълно самоубийствени!

Кога ще спрете да лъжете, че това е „героизъм“ и „саможертва“, за да оправдаете на гърба на загиналите абсолютната нефелност на МВР?!

Факта, че автобуса е преследван от полицейски автомобили, видно от видеото, показва, че Е ПРОЯВЕНА ПЪЛНА НЕКАДЪРНОСТ ПРИ ИЗВЪРШВАНЕТО „ЗАГРАДИТЕЛНО МЕРОПРИЯТИЕ“.

И ОЩЕ НЕЩО – МНОГО ВАЖНО!!! АКО „АФЕРА“ НЕ БЕШЕ ПУСНАЛА ВИДЕОТО, НЯМАШЕ ДАЖЕ ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ Е ИМАЛО ПРЕСЛЕДВАНЕ НА АВТОБУСА ПРЕЗ ТЕРИТОРИИТЕ НА НАКОЛКО ОБЛАСТНИ ДИРЕКЦИИ НА МВР И ГОНКА, И ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ИЗПЛЕЩЕНО, ЧЕ Е БИЛ ЗАСЕЧЕН ЕДВА В БУРГАС, ЗАРАДИ „ГЕРОИЗМА И САМОЖЕРТВАТА“ НА ПОЛИЦАИТЕ!

АФЕРА настоява за незабавно огласяване на провеждането на ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПЕРАЦИЯ“ ПО ПРЕСЛЕДВАНЕ НА АВТОБУСА!

ЗА ДА СЕ ВИДИ НЕКАДЪРНОСТТА НА КУП ОБЛАСТНИ ДИРЕКЦИИ НА МВР ПЛЮС ШЕФОВЕТЕ, КОИТО Я ДОКАРАХА ДОТУК – ДА ПРИКРИВАТ ИСТИНАТА, КРИЕЙКИ СЕ ЗАД ОТВРАТИТЕЛНИТЕ „МАНТРИ“ „САМОЖЕРТВА“ И „ГЕРОИЗЪМ“ на всъщност глупашката и непрофесионална постъпка на полицаите!

Позор! Че Гълъба премиер служебен чете от листчета същите отвратителни „опорки“.

Позор!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар