Зима

Зима
Пролет

12 август 2022 г.

Рашков - употребата на предателството

Рашков сам плю върху себе си още от момента в който превърна МВР в долнопробна пропаганда, а малко по-късно откровено във ведомство за мръсни поръчки на Простоидиотите 

 

Всъщност, Бойко Рашков не атакува точно новия служебен министър на МВР Дерменджиев, целта бе Румен Радев. 

Когато обаче не си мъж, мишкуваш на дребно и витиевато се измъкваш уж критикувайки „експертно“, уж единствено Дерменджиев. Ако питате нас И двамата изобщо нито стават за министри на МВР, нито хабер имат какво да правят точно в МВР, но това е друга тема, която неведнъж сме засягали.

Рашков е по помпозното празноговорене. При него дирижира болестното Его и отчайващия нарцисизъм, примесен със злобичката, че се изтърва „лесния“ вариант да бъде набутан за шеф на КПКОНПИ. И сега предстои „трудния“.

АФЕРА го написа в прав текст още когато първа и единствена информира, че точно Бойко Рашков ще бъде предложен от Простоидиотите за шеф на КПКОНПИ – че Рашков няма да стане шеф на КПКОНПИ. Когато си се хванал на хорото на измамници идиоти, които едно нещо не могат да направят като хората, освен да консумират огромни кинти за отрицателно време, така става.

Друго обаче е по-знаково за психопрофила на Бойко Рашков.

Уж джандар сурат, уж пласира образ на твърд като канара „борец“, а го ползват като пешкир, да не кажем пачавра. И по-важното – той охотно позволява да го употребяват по този мерзък начин.

Очевидно не му стигат безкрайните имоти, непреброимите кенефи, които има, и жаждата да е на всяка цена на знаково властово място го илюстрира като предател.

Защото без съмнение Рашков предаде по гнусен начин президента Радев, на когото впрочем дължи тази бързо светнала и още по-бързо преминала печална с безумните си действия „слава“.

Рашков, който се усука около президента Радев за да бъде назначен първо за съветник в президентството, а после да изкласи до вътрешен министър и то три пъти, предпочете Простоидиотите, за да се набута този път в парламентарните им листи на избираемо място.

Не смее да застане директно още срещу президента и мазно се измъква, като го питат за Радев. Нещо като Стефан Янев Бастуна, който също така идиотски едва като слезе от премиерския стол реши, че изобщо не вярвал на измамниците Кирчо и Кокорчо.

Рашков смачка мъжкото поведение и тръгна с поредната рецитация с апломб, която всъщност си е старт на предизборна кампания в полза на Просто ПП-тата.

И предаде Радев. Нищо, че не смее да го нападне от упор все още.

Когато АФЕРА от първите дни на Рашков като служебен министър на МВР написа, че той е фатална грешка, купища ругатни се изсипаха срещу АФЕРА. Е е, кое не излезе така, както го написахме, а?

Застане ли невчасник начело на МВР, който започне да говори с политически заучени фразички, пиши го бегал.

Дерменджиев също не остана назад в идиотията. Той пък направо се обозначи с „Мутри вън“, което било ролята на МВР, въх, и тъпите му пиари!

Утре и той ще предаде Радев, помнете ни думата.

А Рашков сам плю върху себе си още от момента в който превърна МВР в долнопробна пропаганда, а малко по-късно откровено във ведомство за мръсни поръчки на Простоидиотите. И тях ще предаде, помнете ни думата, както се изхрачи върху Радев.

Въпрос на време.

 
Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар