Зима

Зима
Пролет

23 август 2022 г.

Те активно работят зимата у нас да е и смъртоносна!

Най-големият парадокс е, че хиляди наивници пак се връзват на лъжите на тези тарикати и с настойчивостта на садомазохисти отново се готвят да ги подкрепят на изборите 

 

Във верността на древната максима „всичко тече, всичко се променя“ се убедих след 1990 г. 

Пред очите ми се извърши трансформация на стотици хиляди хора. Поне за мен тя протече в  три вълни. През първата партийни и комсомолски величия на национално и регионално равнище, зарязаха червеното знаме и се влюбиха безвъзвратно в американския флаг. Следвайки примера им техни наследници се оказаха сред  лидерите и активистите на т.н. „Свободни демократични сили“, към които американското посолство у нас започна да полага изключителни грижи.

Втората вълна на промяната направи от създателите на родната организирана престъпност почтени бизнесмени. А скоро след това мутри се ориентираха към политиката, като някои от тях станаха и премиери.

Третата вълна, която сега тече, е тази на дипломираните на Запад синове и дъщери най-вече на тези, които съставиха първите две вълни. Те се завръщат, убедени в своята изключителност и невероятно превъзходство над нас, плебеите. В западните университети успешно са  преформатирали мозъците им в духа на евроатлантизма, глобализма и трансджендъризма. Те са изчистени от всичко славянско – на негово място са настанени англосаксконски  „демократични ценности“.  Затова те са убедени, че са единствено подходящите да управляват тази малка, нещастна според тях, дълбоко изостанала и дезориентирана държава, наречена България.

Заради модерното им  излъчване и омайващите им приказки, но най-вече с могъщата подкрепа на братска Америка, те с лекота завладяват медиите, а чрез тях печелят и доверието на  стотици хиляди българи. Дипломираните на Запад вече са във властта и вършат най-старателно онова, за което са ги готвели в тамошните университети – сляпо да следват повелите на англосаксите и неистово да презират и мразят Русия. Защото само така, те ще постигнат върховната ценност, която им е култивирана от западното образование – да печелят  страшно  много пари.

И точно това се случва. Десетки руски дипломати бяха изгонени под измислени претексти от американски възпитаници на власт. България най-ентусиазирано се присъедини първо към антируските санкции, а след това и към опосредстваната (прокси) война на Запада срещу Русия, водена на украинска територия – извършиха го дипломираните на Запад.

Но върховото постижение на овластените американски възпитаници и съюзниците им, стана средния пръст, който те мъжествено показаха на „Газпром“. Тази невероятно героична тяхна постъпка доведе до желания резултат – незабавно  прекратяване на доставките на евтин и сигурен природен газ от Русия у нас. Дреболия е, че със същата скорост започна унищожаването на националната ни индустрия и хиляди наши сънародници вече се оказват на улицата – предприятията, в които те досега са работели, започват да фалират. А страната ни е залята от невиждана инфлация – цените на всичко бясно летят към небето.

Социологическите проучвания са един от най-мощните инструменти за манипулиране на хората. И затова резултати от тях все по-често ни предлагат медии – наближават избори, значи е време  за грандиозните лъжи. Но въпреки скептицизма, с който трябва да се отнасяме към тях, може да им се доверим, когато прогнозират, кой ще ги спечели – тези от втората и третата вълна. Това неизбежно ще се случи, защото преобладаващата част от избирателите много бързо забравят. А освен това благодарение на положените грижи през последните три десетилетия от представителите най-вече на първата и втората вълна, те са невероятно невежи и  прекалено доверчиви – лишени са  дори от зачатъци на критично мислене.

Така, че същите образи – русофоби (в интерес на истината те не влагат в емоциите си  нищо лично – просто това  е печелившият бизнес за тях!), евроатлантици, глобалисти и върли поклонници на ЛГБТ+ – идеологията, отново ще са на власт. И политиката, която ще творят, ще е същата – стриктно изпълнение на заповедите на западните им господари и продължаване на конфронтацията ни с Русия.

Ето защо с лекота може да предвидим, какво ще ни донесе тя през идващата зима: невероятна мизерия и реална преждевременна смърт на немалко наши сънародници. Американските възпитаници създадоха предпоставките за това, като отказаха доставките на руски природен газ.

Във влиятелната американска медия  The Hill  се появи интересна публикация посветена на това, как европейците рискуват да умрат от студ. Причината за това е политиката на тамошните лидери, която сляпо следват и родните овластени недоразумения със западни дипломи. Медията цитира Фатих Бирол – ръководител на Международната агенция по енергетика, който прогнозира кошмарен енергиен дефицит в Европа през тази зима. Робската отдаденост на Запада на зелената политика, съчетана с глупав идеализъм, ще струва живота на много хора през идващите месеци, пише  The Hill.  Само във Великобритания, от която е във възторг родният продукт на западните университети, всяка година умират над 28 000 души през  зимата – от студ. Над 200 000 смъртни случаи има в цяла Европа всяка година, като смъртността нараства с 1.5 на сто за всеки спад от 1 градус по Целзий. Сега заради невероятно тъпата политика на западните лидери, се очаква най-малко шестцифрено увеличение на смъртните случаи в Европа.

Може да си представим, какво предстои да се случи в прекрасната ни Татковина, в която управляващи ни западни  възпитаници високомерно и арогантно продължават да отказват доставката на природен газ от Русия. Те се ориентират към нереални алтернативни доставки, при това на космическа цена – прогнозите са за над 4 000 долара на 1 000 кубометра природен газ. За сравнение: съседна Сърбия, която има късмета да я управляват мъдри и адекватни политици, ориентирани към взаимоизгодно сътрудничество със славянска Русия, купува руски газ за 250 долара на 1000 кубометра.

Ето защо очакваната година на студ и смърт в Европа, у нас ще се изяви далеч по-мащабно – всички предпоставки за това вече са налице. Сега никой не може да каже, колко точно наши сънародници преждевременно ще си заминат от този свят през идващата зима от студ, глад и недостиг на ток. Но, че то  ще се случи няма никакво съмнение.

А главната предпоставка за това, е решението на дипломираните на Запад образи страната ни да спре да купува природен газ от единствено сигурния и евтин доставчик – „Газпром“. Големи западноевропейски държави продължават да работят с руската компания, след като приеха нейните условия да плащат в рубли. Но овластените родни дебили не правят нищо за да предотвратят задаващата се катастрофа. Въпреки, че биха могли да го сторят по най-простият и ефективен начин: като България отново започне да  купува руски газ.

Завършените тъпанари с дипломи от Харвард и съюзниците им  потвърждават думите на един знаменит  учен – носителят на нобелова награда за физика (1965 г.) Ричард Файнман. Той е казал следното: „Никога не бъркайте образованието с интелигентността, може да имате докторска степен и все пак да сте идиот!“

В това, колко прав е той, се убеждавах неведнъж през десетилетията, в които работех като университетски преподавател. А сега случващото се с дипломираните в западни университети недоразумения, които окупират коридорите на властта у нас, отново ми припомня думите на Файнман. Цялата тяхна шуробаджанашка банда ни показа до какво падение може да  достигне човек, който си е повярвал, че притежава компетентност и култура, за да управлява държава. Резултатът е неизбежен и той е налице: България е изправена наистина пред   катастрофа!

Но най-големият парадокс за мен е, че стотици хиляди наивници пак се връзват на лъжите на тези тарикати, мястото на които е зад решетките. И с настойчивостта на истински садомазохисти те отново се готвят да ги подкрепят на изборите.

За да ни гарантират не само дълбока мизерия, но и наистина смъртоносна зима, жертва на която могат за се окажат хиляди наши сънародници.


 Kreativen.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар