Зима

Зима
Пролет

30 август 2022 г.

Спасението не е в отказа от Газпром. Спасението е в отказ от цялата тази самоубийствена глобалистка лудост!

Събитията оголиха не само камъните на глада, но и колосалните проблеми на развитите икономики в енергетиката. Сякаш някой отмята дебелите юргани, с които беше завит капитализма...

 

И тази сутрин осъмваме с изявления от офиса на Зеленски за контранастъпление и отвоюване всички територии на Украйна. 

Както във Втората Световна война е било забранено в Германия да се каже, че може да бъде загубена войната и чак след влизането на руснаците (Украинският фронт!) в Берлин, което изненадва жителите, става ясно за размерите на падението, така и сега. Чрез медиите всеки ден милиарди по света съпреживяват бъдещия украински успех, който никога няма да се състои, но ще ни кажат, че се е състоял и милиарди ще повярват.

Опитвам се да издържа цензурата, но то не става със заобикаляне, така че карам направо, пък каквото такова.

Вчерашният опит за контранастъпление в Донбас е завършил трагично за украинците. Днес от телевизорите идва следващият. По този повод искам да кажа нещо много съществено. От известно време забелязвам, че руските анализатори започнаха много сериозно да се притесняват за украинското население, което очаквано е възможно да бъде пожертвано до крак, повтарям – до крак – от режима на лудите – глобално облечените във власт хора, които управляват Киев, но и Вашингтон, и Лондон.

Какво означава това?

Означава, че Русия е пределно наясно с играта на Запада срещу украинския народ и имам личното усещане, че Путин ще включи на режим – Спасяване на украинците от украинските и западните лумпени и фашизоиди. Защото ми се струва, че нещата стигнаха дотам. Може и да бързам с това мнение, но така ми се струва. Определени изявления, които изтичат от центровете за тормоз над планетата показват, че нито един украинец мъж, жена или дете няма да бъде пожален, ако се наложи за играта на тъмната върхушка. Съвсем логично е, ако никой друг не може да защити този народ от собствените му управляващи, тогава...

На прага на есента Европа все още се прави на силна, но много скоро, много скоро ще станат драстични събития.

Вчера се чу тънко гласче, това на Чехия, таран в русофобската стратегия на ЕС и Великобритания, да се сложи поне таван на цената на газа. Това показва, че започва истерията. Защото сега си говорим, но след месец ще го и заживеем. А аз уверявам абсолютно всички – На студено и тъмно не се живее! Това първо. И второ, абсолютно съм убедена, че гражданите на Европа, е, някои са поданици все още, няма да се съгласят с политиката на лудите си елити да изоставят достиженията на цивилизацията, за да накажат Путин. Абсолютно съм сигурна, че алтернативата топлина или русофобия ще завърши с пълна победа на топлината!

България се прави на най-интересна от всички.

Тук такива каши сътвориха малоумниците, че ще трябва консилиум за спасение, който много бързо ще бъде проведен, защото няма политик, който може да издържи политически не цялата зима, а до Коледа. Тази разрушителна за България политика, която водят евро атлантически партии и коалиции, няма да издържи до Коледа! Казах, че правителство на харвардския измамник няма да издържи и половин година, и го казах когато всичко живо го славословеше, и издържа седем месеца. И сега ще позная. Без договор с Газпром директно никой в България не може да издържи икономически и политически! Пак ще си говорим съвсем скоро!

Нещо много интересно.

Събитията оголиха не само камъните на глада, но и колосалните проблеми на развитите икономики в енергетиката. Сякаш някой отмята дебелите юргани, с които беше завит капитализма. За демокрация отдавна не говорим, няма такава. Но капитализмът, и то в уж развитите държави.

Оказа се, че Англия, която добива и петрол, и газ, не може да се осигури! Причината – ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА ПОЛИТИКАТА НА ГЛОБАЛИСТКИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВА ВЪВ ВРЕМЕТО. Малоумни решения – затваряне на АЕЦ, затваряне на въглищните централи, вятърни генератори, които тази година останаха без работа и влошен геополитически климат са на път да унищожат английското общество. Същото се случва в Канада и Австралия. Все английски колонии. Да се чуди човек! Ама какво да се чудя като отлично разбирам какви тъмни сили управляват всичко това!!!

Те са готови да унищожат собствените си народи, че ще пожалят украинския!

Или българския.

Спасението не е в отказа от Газпром.

Спасението е в отказ от цялата тази самоубийствена глобалистка лудост!


Анастасия Гешева, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар