Зима

Зима
Пролет

30 август 2022 г.

Не е измислена още военна техника, която да пребори генерал Мраз

Още малко до разпадането на евро-атлантическата извратения, приятели. Дотогава пуканки и отстояване на истинските, изконни, смислени човешки ценности 

 

Настава време, когато на страната на руснаците ще се включи най-големия им съюзник.

Не е измислена още военна техника, която да пребори генерал Мраз. Американците на кого ще правят "мили очи" този път не знам. Може би на съдбата. Ама съдбата го играе с руснаците. Както и по-голямата част от света, между другото. Както и България, между другото. Която случи на русофилски и мъдър народ и глупави либерали, които за да смразят Русия й изкупуваха газа на много по-скъпи цени. 

Сега остава да почакаме генерала, а когато дойде и доведе глада и студа за европейците със себе си и почнат вътрешните междуособици в страните от ЕС, ще им гледаме сеира как се воюва хем с руснаците отвън, хем с техните си отвътре. Ганя не го мислете. Той е кален 500 години на хляб и сол. Притеснява ме само българският либерал как ще си поддържа брадата и интима.

Иначе трябва да им го признаем на руснаците - големи са. Да барикадират най-голямата в Европа атомна електроцентрала си е върха на военното изкуство. Откъде да предполагат, обаче, че укрите и западните им господари са толкова олигофренясали да я обстрелват. Сега наближават и Южноукраинската (ако някой има данни да са я набарали вече да посочи). 

Още малко до разпадането на евро-атлантическата извратения, приятели. Дотогава пуканки и отстояване на истинските, изконни, смислени човешки ценности. Дядя Володя идет!


 Персефона Коре

Няма коментари:

Публикуване на коментар