Зима

Зима
Пролет

31 август 2022 г.

Почина Юда на Юдите

Най-големият предател в историята. Интересите на цели народи бяха погребани. Делото на Горбачов доведе до най-големия грабеж в историята... 

 

Почина Юда на Юдите - Михаил Горбачов. 

Най-големият предател в историята. Забележително слаб политик,  разградил световната соцсистема, която балансираше света, пречеше на войните и на бежанските цунамита, и принуждаваше капитализмът да поддържа човешко лице. 

Делото на Горбачов доведе до най-големия грабеж в историята. Несметни милиарди отидоха в частни ръце за джобни пари за яхти. Интересите на цели народи, като на кубинците например, бяха погребани, за  да се сдобие Горбачов с две резиденции - в Германия и в САЩ. 

Горби положи основите за разтурянето на Варшавския договор без да бъде разтурен реципрочно НАТО. Съветските войски се изтеглиха без да се изтеглят американските войски от Европа. Започна инвазията на Запада, което доведе до серия войни в Близкия Изток, Африка и Европа. Започна разрухата на т. нар. нормален свят. Отприщи се дехуманността и извратеността на джендър културата, налагана от Запада за норма. В процес на ликвидацията са нормалното семейство, държавата, нациите... 

Всичко това се случва благодарение на ключовата роля на Горбачов, дебалансирал света. Дадоха му Нобелова награда,за да замаскират трийсетте сребърника, които  взе под масата от Рейгън.

Бог да го прости.

Михаил Горбачов

 

Милен Милушев

Няма коментари:

Публикуване на коментар