Зима

Зима
Пролет

19 август 2022 г.

Сана Марин се е подложила на тест за наркотици след публикуваните видеозаписи (видео)

"Знаех, че някой снима, но тези видеа са направени в частен имот и не съм доволна, че станаха публично достояние. Това беше парти, което на моменти беше лудо, но аз просто пях и танцувах."

 

 

Финландският министър-председател Сана Марин заяви, че се е подложила на тест за наркотици след публикуваните по-рано тази седмица видеозаписи, на които се вижда как се забавлява с приятели, и се зарече, че никога не е употребявала незаконни наркотици.

"Днес се подложих на тест за наркотици и резултатите ще дойдат до една седмица. Никога през живота си не съм употребявала наркотици"
, каза тя на пресконференция.

Марин добави, че способността ѝ да изпълнява служебните си задължения е останала ненарушена през въпросната нощ и че е щяла да напусне партито, ако е трябвало да работи.

Тази седмица в социалните мрежи започнаха да се разпространяват видеоклипове, на които Марин се забавлява с известни финландски инфлуенсъри и артисти, и скоро те бяха публикувани от няколко медии във Финландия и в чужбина.

След появата на видеоклиповете Марин се сблъска с призиви да си направи тест за наркотици от страна на политици от нейната правителствена коалиция, както и от опозицията.

Марин отхвърли всички критики. Обясни, че това е било домашно парти, на което си е позволила свободно поведение.

"Знаех, че някой снима, но тези видеа са направени в частен имот и не съм доволна, че станаха публично достояние. Това беше парти, което на моменти беше лудо, но аз просто пях и танцувах", заяви Марин.

Преди са излизали кадри, на които се вижда как тя се забавлява на концерти, но до този момент това не се е отразило на обществената подкрепа.


 

 







Няма коментари:

Публикуване на коментар