Зима

Зима
Пролет

6 август 2022 г.

Лорер, дежурен по слугинските телевизии „срещу“ подмокрени мисирки

„Гражданите“, които не искат да се къпят ги видяхме колко са, а „гурутата“ им дефилират по списък десносектантски по слугинските телевизии... 

 

От ранна утрин първо по bTV, после по Нова тв - Даниел Лорер - дървеният философ.

Срещу него – временни мисирки, турнати да водят сутрешните блокове. Смешнички, видимо бездарни, които хем се пънат да блеснат, хем са дърварски глупави. Като тая, дето няма и защо и да знаем името, от Нова ЦРУ телевизия, която пуска на Лорер откъси от изказвания на Гълъб Донев и Румен Радев и след всяко от тях – абсолютно тъпанарски се кокори подигравателно и свива устнички в „Хм“.

Лорер дървено философства, че „гражданите ясно казват „Не искаме Газпром“. Мисирката срещу него не пита кои са тия граждани, а си оправя косицата в ефир.

„Гражданите“, които не искат да се къпят ги видяхме колко са, а „гурутата“ им дефилират по списък десносектантски по слугинските телевизии.

Такъв позор са бтв и Нова, че Лорер може да го пуснат и довечера – първо да води времето по бтв, а после по Нова да каже „Лека нощ“. Докато некадърничките, наричащи се „журналисти“, подобаващо се подмокрят.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар