Зима

Зима
Пролет

4 септември 2022 г.

Който забравя уроците на миналото, е обречен да го повтори

ГЕРБ са болест, от която България трябва да се излекува. Защото иначе бъдеще няма да имаме. Лошото е, че нямаме нито време, нито достатъчно съпротивителни сили... 

 

Тежката истина е, че ГЕРБ се готвят отново да управляват. 

Ние се хапеме помежду си, забравили, че голямото зло всъщност са те. 13 години корупция, некадърност, подмийничество към американците, съсипване на всичко, което правят, калинки навсякъде. 

Забравихте кюлчетата и пачките, забравихте Мишо Бирата, забравихте "Ало, Ваньо!", забравихте магистралата край Своге, забравихте пребитите младежи зад стълбовете на Министерски съвет.

Истината е, че ГЕРБ са болест, от която България трябва да се излекува. Каквото и да правим, това трябва да ни е първата и основна цел. Защото иначе бъдеще няма да имаме. След една година по улиците и площадите на протести, забравихме и за оставката на Гешев, и за арестите в президентството, и за невижданата корупция и диктатура.

Лошото е, че който забравя уроците на миналото, е обречен да го повтори. Още по-лошото е, че нямаме нито време, нито достатъчно съпротивителни сили.


 
Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар