Зима

Зима
Пролет

27 септември 2022 г.

Кой друг може да тачи Костов освен бедният духом? Комплексари, сър!

Карабашлиев, който трябва да бъде признат като първопричина за самоубийство на неврони и самозапалили се книги в знак на протест, но на книги на истински писатели 

 

Кой друг, ако не новият псевдодраматург на Народен театър ще застане редом до грабителя на народа Иван Костов!?

Некадърността и мошеничеството често вървят ръка за ръка. Така е устроен света. Но какво имаме тук?

Един човек, разпродал държавата ни, публичната й собственост  и издигнат в култ от хора, които ако си признаят, че са тачили човек като Костов, ще се наложи да се самоубият, защото няма да могат да го понесат. 

Комплексари, сър!

И един човек, който олицетворява разграбената ни държава, чийто дух не можа да понесе физическото й осакатяване и издъхна в следкостово време. Карабашлиев, който трябва да бъде признат като първопричина за самоубийство на неврони и самозапалили се книги в знак на протест, но на книги на истински писатели. 

Кой друг може да тачи Костов освен бедният духом? Освен комплексираният дотолкова, че да признае как държавата ни бе продадена и от развита стана убита. Кой друг освен този, който отново би я разпродал, само ако можеше да я възроди.

Слава Богу, последният е некадърен и шанс за подобен обрат няма. А ние може да се молим в кабинета на главния драматург в Народен отново да седне някой като Лилиев. Дотогава фалшиви поети ще тачат фалшиви герои, а ние ще гладуваме - и физически, и духовно.

 

Персефона Коре

Няма коментари:

Публикуване на коментар