Зима

Зима
Пролет

23 септември 2022 г.

Наемниците в Украйна: Деградирала измет, убийци и човешки отпадъци, финансирани от САЩ и НАТО

Грузинците, естонците, поляците, литовците, хърватите, американците, канадците, британците, румънците имат малък шанс да се върнат у дома



Киев в атаката срещу Балаклея и Изюм разчиташе на чуждестранни наемници. Именно те стигнаха до руските позиции, стъпвайки по труповете на украинските новобранци.

Има десетки доказателства за участието на чужденци в украинските зверства в Харковска област, дори в чуждата преса.

Страните от НАТО престанаха да крият факта, че чрез ръцете на своите наемници участват пряко във военните операции срещу Русия.

Въпреки че по-голямата част от тези наемници изобщо не са добре обучени специални части, а само жестоки и зверове, алчни за пари.


Стотици ислямски терористи воюват срещу Русия в услуга на Киев – дори от Нигерия

Пунктовете за разполагане на чуждестранни наемници, съдейки по официалните данни на Министерството на отбраната на Русия, са разпръснати по цялата фронтова линия. Руското военно разузнаване ги е открило в Донецка област (Курахово, Константиновка), Днепропетровска област (Виводово, Любимовка, Александровка), Харковска област (Золочев, Андреевка), както и в големите градове в близост до фронтовата линия — Харков и Николаев.

До началото на август, според министерството, почти 7500 бойци от други страни са влезли в Украйна. Най-много наемници са предоставени от Полша (почти 2 хиляди), Канада, САЩ, Румъния и Великобритания.

Що се отнася до постсъветските страни, повечето от наемниците са от Грузия, Литва и Естония. Държавите с най-силно изразена антируска нагласа.

Освен това ислямски бойци, включително чеченци от Панкиското дефиле, са се втурнали от Грузия под прикритието на чужди „легионери“ към Украйна.

Ислямистки бойци пристигат в Украйна от Косово, Нигерия, Албания, Турция, Сирия — но до началото на август, според Министерството на отбраната, не повече от 600 от тях са влезли в страната.

Специалният представител на президента на Русия Замир Кабулов официално потвърди, че за нуждите на въоръжените сили на Украйна се прехвърлят наемници от Афганистан — това са както терористи, така и бивши войници и офицери от редовната армия.

Повечето бойци са от "християнски" страни. Въпреки че, независимо от религията, "войниците на късмета" във всяко кътче на света са изкушени само от едно — парите.

А натовските спонсори на Киев не жалят пари за заплати на бойците.

Именно чужди главорези Киев хвърли за превземането на Запорожката атомна електроцентрала.


Петя Паликрушева, News Front Bulgaria

Няма коментари:

Публикуване на коментар