Зима

Зима
Пролет

23 септември 2022 г.

Не са умрели кучета, а много, много опасни

Не, не са умрели кучета. Гладни хиени са и съвсем скоро идват за нас. А ние забравихме основния враг! 

 

На мои въпроси кога последно КК е говорил срещу Борисов и Гешев, фен на Възраждане ме пита те ли са най-важните, след което твърди, че са умрели кучета и дори Христо Иванов не се занимавал с тях. 

И това доживях, възрожденци да се оправдават с Христо Иванов какво бил правил. А сега по същество:

ГЕРБ ще бъдат първи на тези избори. За огромно съжаление и разочарование. Борисов е едноличен ръководител и лидер на ГЕРБ и не виждам засега как Митов, колкото и да натискат от Козяк, да може да го измести. Тоест, Борисов е все още сериозен фактор в българската политика. Само да напомня корупцията, странните "инциденти" с разни лица като Ваньо Танов, шефът на Ахромах и т.н., да напомня кюлчетата и пачките, да напомня кръга "Котараците" и безогледното, варварско и нагло ограбване на България през последните 13 години. Все едно да кажеш, че Атила на прага на Европа е умряло куче. 

А да кажеш, че действащ главен прокурор е умряло куче, е пълна, тотална, кардинална и изберете си още някакъв синоним, глупост. Иван Гешев показа последната една година, не само че може да оцелява, но и го прави с размах, на който не бяха способни неговите противници. И макар да имам много негативно отношение към него, не мога да не призная, че направи за пълен смях и подигравки жената от ДБ, която сложиха за министър. И то по правни въпроси. Чак на мен ми дожаля и я съжалих като гледах изслушването. Без съмнение се знае чии интереси се обслужват. И когато ГЕРБ се върнат на власт, мислите ли, че ще има прокуратура, съд или някой друг орган, който да спре корупцията и катастрофата!

Не, не са умрели кучета. Гладни хиени са и съвсем скоро идват за нас. А ние забравихме основния враг! 


Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар