Зима

Зима
Пролет

21 октомври 2022 г.

С машини, без машини, глобализмът си отива!

Тези партии, които сега се боричкат за ръководството на НС, са обречени. Обречени са и всичките им политики, които се определят отвън... 

 

Това, което става в България, е част от процесите на разлагане на ЕС от една страна и процесите на дълбока криза в Демократическата партия в САЩ от друга страна. 

За мен няма никакъв смисъл да коментирам нашите събития, те са директна проекция на събитията в ДД и в Украйна. Като гледам извън България, виждам какво става и ще става в България.

Много добър знак е неспособността да се разберат тези, които са сложени, за да се разберат и коалират в изпълнение на англо-саксонски цели и задачи в Украйна. Този български парламент е нарочен точно затова - да осигури плацдарм за авангарда на Запада към войната в Украйна. Само че нещо не се получават нещата. Това е още едно доказателство, че принципите, на които се крепи глобализма, са ялови, много временни и са в упадък. 

Все още не ни е отминала опасността за натовски ястребов кабинет, но случващото се измива всеки ден по малко от силата му. Освен отвращението на народа. Което се трупа точно както се трупа отвращение и недоволство във всички европейски народи. 

Тези партии, които сега се боричкат за ръководството на НС, са обречени. Може още малко да изкарат, но са обречени. Обречени са и всичките им политики, които се определят отвън.

Това е положението.

С машини, без машини, глобализмът си отива!


Анастасия Гешева

Няма коментари:

Публикуване на коментар